כאבים בגב תחתון ובאיזור חיבור האגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב תחתון ובאיזור חיבור האגן
    ניצה
    04/01/2013

אני בת 66. סובלת מכאבי גב שנים רבות מאוד. ההתקף האחרון החל לפני כ3 שנים ומאז כמעט אינני זוכרת את עצמי ללא כאב. עשיתי עשרות טיפולי כירופרקטיקה, דיקור, טיפולים במרפאט כאבף ,מזוטרפיה, אפידוראל, פיזיוטרפיה והידרוטרפיה. עלי לציין שבבדיקות רנטגן, ct גב, מיפוי עצמות לא נתגלו הסיבות לכאבים. אומנם יש בלטים ודיסק פרוץ, אך כול יתר הממצאים אופיניים לגיל.בערך בפברואר 2012 התחילו כאבים עזים בחיבור בין הירך לאגן בצד הימני של הגוף. מאז קיבלתי 3 פעמים זריקות קורטיזון עם 2 מ"ג, במארץ, יוני וסוף נטבמבר, כש הרופא הגדיר את הבעיה כבורסיטס. עכשיו יש לי שוב כאבים איומים באיזור זה. אני לוקחת אטופן כבר 6 ימים. הומלץ לקחת שבועים. לפני 3 ימים החלו כאבים מאוד חזקים באיזור גב תחתון בצד שמאל,הצד השני של הגוף. כדורי הרגעה כמו אקמול ורוקסט פלוס אינם עוזרים.
    1. האם מותר לקחת זלידיאר כש לוקחים אטופן, רסיטל ואלרגי אקס ואהסטון( נגד אלרגיה, התחילו לי פריחות בעור), ומה שהכי חשוב מה ניתן לעשות כאשר הכאבים כמעט אינם עוזבים אותי ולא נותנים לי רגע של רגיעה?
    2. מה לדעתכם מקור הכאב?
    תודה עבור התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בגב תחתון ובאיזור חיבור האגן - תגובה

ד''ר אלון בורג
    06/01/2013

שלום רב
    נראה כי עברת בירור מקיף למקור הכאבים.
    הייתי מנסה לגשת למרפאת כאב למצוא את הפתרון הנכון בשבילך.

בברכה
    ד"ר אלון בורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו