כאבים רנדומלים בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים רנדומלים בקרסול
    מיכל
    04/02/2013

לפני כחודשיים תקף אותי כאב חריף ביותר בקרסול בזמן מנוחה . לכאב היתה התנהגות כמו לציר מתעצם ומתפוגג כל כחצי שעה לכחמש דקות הגעתילמיון .קיבלתי זריקת ולטרן והמשכתי לקחת עוד חמישה ימים אטופן. ההתקפים שכחו בהדרגה . מאז הם מגיעם לעיתים רחוקות יותר . הרגל עצמה איננה נפוחה אדומה או כואבת שלא בזמן התקף.אני נוהגת ללכת כל יום ביו שניים וחצי לשישה קמ.הרופאים במיון ורופא המישפחה שלי לא סיפקו לי הסבר לבעיה אולי לכם יש עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים רנדומלים בקרסול

הוספת תגובה

• כאבים רנדומלים בקרסול - תגובה

אורן לרנר
    11/02/2013

שלום מיכל,
    חסרה אינפורמציה בשאלתך, החשובה להבנת הבעיה. למשל, האם הכאב מופיע בישיבה או בשכיבה? האם את עושה פעולה מסויימת המסייעת להפגתו? ועוד. צריך לזכור שכאב באיבר מסויים, במקרה זה הקרסול, יכול לנבוע מבעיה באיבר זה, אך לעתים לא רחוקות מבעיה המוקרנת ממקור אחר במעלה הרגל, לדוגמא, לחץ על עצב באזור מפרק הירך שיכול לגרום לכאב המדובר. בכל אופן, אם הסימפטומים לא יחלפו הייתי ממליץ לך לפנות לפיזיותרפיסט מומחה שיעריך את מקור הבעיה ויטפל בהתאם.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו