כאבים ברגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל ימין
    גל
    05/03/2013

שלום, אני בת 20 ולפני כשבועיים החלו לי כאבים ברגל ימין מאזור העגן דרך הירך וכמעט עד הברך. הכאבים היו חזקים במיוחד במעבר בין מצב ישיבה לעמידה ובזמן השינה. בנוסף הרגל כואבת כשאני משתעלת או מתעטשת. ביקרתי אצל אורטופד ששלח אותי לצילום והפענוח שלו היה שיש התחלה של פריצת דיסק וכי עליי להקפיד לשבת זקוף ולעשות ספורט. האם אתם חושבים שהפענוח רלוונטי? יש לכם עוד הצעות כיצד לטפל במצב? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל ימין

הוספת תגובה

• כאבים ברגל ימין - תגובה

אורן לרנר
    05/03/2013

שלום גל,
    לא ברור לי מה זה "התחלה של פריצת דיסק" - או שיש פריצה של הדיסק ולחץ על העצב או שאין. בדרך כלל בצילום רנטגן רגיל לא ניתן להתרשם מפריצת דיסק ומהיקפה. על כל פנים, הסימפטומים אותם את מתארת יכולים להתאים לבעיה שמקורה הוא פריצת דיסק, אך יכולים להיות מקורות נוספים לבעיה. דרושה בדיקה פיזית שתעזור למקד את הבעיה ולכוון לטיפול בה. בנוסף לטיפול תרופתי שיכול לעזור מומלץ לבקש הפניה לטיפול פיזיותרפיה.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו