מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איסמטריה ברגליים..חסוי14/03/2008
שלום,
רציתי לדעת בבקשה ..הופנתי לצילוום רנטגן ולאח"כ CT אחרי שהתלוננתי על כאבי גב..
אשמח בבקשה אם תוכו לומר לי מה זה אומר והאים ניתן לעשות משהו בנדון גילי 28..
האים זה יגדל?או יחמיר..האים זה מחלה בכלל??.
סקנוגרם של הגפיים התחתונות:
ימין שמאל
פימור 44.94 מ"מ 46.16 מ"מ
טיביה 34.29 34.53
אורך הגפה 79.23 80.69 מ"מ
ובנוסף יש לי ואלגוס ..( העצם הבולטת בכף הרגל)שמומלץ לנתחו..
אשמח לתגובה!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
ד''ר שמואל לובושיץ14/03/2008שלום לך
מעטים בני האדם שהם סימטריים לחלוטין. להבדלי אורך הגפיים שלך אין כל משמעות. הבליטה בכף הרגל היא תופעה תורשתית וניתנת לטיפול במידה ויש הפרעות תפקודיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה..
חסוי16/03/2008החוסר סימטריה בגפיים משפיע על אופן ההליכה וכן על עמוד השירדה..פשוט עושה לי כאבי גב..
וכשאני הולכת..זה נראה כאילו אני מפספסת איזה חצי צעד..כאילו כמו שנשארת עוד קצת באוויר..
זה נורא מציק לי..
האים מדרסים לא יכולים לעזור?.למרות העצם הבולטת..במצב קשה..- ואם אפשר להרחיב עלזה אמרו שלא אוכל ללכת בצורה רגילה אחרי הניתוח כול שכן עם נעלי עקב..
סליחה על האריכות .ותודה רבה..!
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה
ד''ר יחזקאל טיטיון17/03/2008דנית שלום
הבדל האורך רגליים של פחות מ-1 ס"מ חסר משמעות. לא מפריע להליכה ולא גורם לצליעה או כאבי גב. לא זה מקור מכאוביך.
לעניין העצם הבולטת, הטיפול הוא ניתוחי. נכון שלאחר ניתוח לא מומלץ ללכת עם נעלי עקב , אבל מידי פעם אפשר, לא באופן קבוע ולא לפני 6 חודשים לאחר הניתוח.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד כמה זה צריך לכאוב בבשביל לנתח?
חסוי18/03/2008היום למשל..נעלתי נעליים שטוחות כמו בובה..ולמרות שזה לא יה בצורה צרה ..העצם קצת כאבה עד שהגעתי הביית..
הפחד שלי שזה ימשיך להיות יותר עקום כי אני מרגישה שזה מתדרדר יותר ברגל אחת..(מפחדת שיהיה לי בסוף כמו של אבאשלי..שזה ממש האגודל על האצבע..)
והאים בטוח אין שום סיכון בעשית הניתוח??
ובטוח גםכן לגביי הנעלי עקב כי לי אמרו שיהיה לי גם קושי בהליכה ..ולשכוח מעקב.. : (
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיוות
ד''ר יחזקאל טיטיון21/03/2008בטוח אין שום סיכון בעשית הניתוח? - בכל ניתוח יש סיכון.
ובטוח גםכן לגביי הנעלי עקב כי לי אמרו שיהיה לי גם קושי בהליכה ..ולשכוח מעקב.. - זה לא נכון בצורה גורפת.
אשמח לקבלך לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!אבל..
חסוי23/03/2008מה לעשות עם ההפניה שהביא לי כבר?
אפשר לבוא בלי זה?
והאים אתה עובד עם מכבי?
ושוב תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ד''ר יחזקאל טיטיון23/03/2008איזה הפניה?
לא עובד עם מכבי.
כחברת מכבי את יכולה להגיע אלי לבדיקה בבלינסון עם טופס 17 והפניה.
למוקד תאום תורים בלינסון - 03-9376666.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?