מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברך + צילום.27/03/2013
שלום,
לפני כמה חודשים חזרתי לאימוני ריצה (10-15 ק"מ). לאחר אחת הריצות החלה לכאוב לי הברך מאד.
לאחר כמה ימים, שהכאב נרגע, ניסיתי לרוץ, ולאחר כ-3 ק"מ הכאבים העזים שבו.
שוב ניסיתי הפסקה של 3 שבועות, ואח"כ 4 שבועות, וכל פעם שניסיתי לרוץ הכאבים שבו.
הכאב החל לראשונה לפני כשלושה חודשים.
בבדיקה אצל אורטופד, הכאב היחיד שחשתי היה כשהוא לחץ מעל הפיקה לכיוון פנימה, וביקש ממני להרים את הרגל (כשאני שוכבת על הגב והרגל ישרה)- דבר שלא הצלחתי בגלל הכאב (הצלחתי ברגל השניה).
הוא שלח אותי לפיזיוטרפיה וצילום.
כיוון שאני גרה בגליל העליון, התורים פה ארוכים, ואשמח אם תוכל גם להסתכל על הצילום ולחוות את דעתך .
תודה רבה,
הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו לי גם
.02/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדס 0 איך העלית את הצילמוים?
אורי02/04/2013איך העלית ת הצילומים ...ישר מהדיסק שנותנים?? כי אני רוצה להעלות גם צילומים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתחתי את הצילומים דרך התוכנה בדיסק
.03/04/2013ועשיתי print screen...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בברך + צילום - תגובה
אורן לרנר08/04/2013הדס שלום,
קשה מאוד ממרחק ודרך האינטרנט לטפל בבעיה מסוג זה. מה שניתן לומר הוא, שצילום הרנטגן נראה תקין, ובתוספת הבדיקה שאת מתארת, נכון עשה הרופא ששלח אותך לפיזיותרפיה. הפיזיותרפיסט יבצע בדיקה ואבחון מקיפים ויאתר את מקור הבעיה, ויטפל בהתאם. ככל הנראה מדובר בכשל באיזון שרירי ואחר סביב הירך והברך, הדורש התערבות טיפולית מנואלית בשילוב של תרגילים מתאימים.
בברכה,
אורן לרנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?