כאבים בברך + צילום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך + צילום
    .
    27/03/2013

שלום,
    לפני כמה חודשים חזרתי לאימוני ריצה (10-15 ק"מ). לאחר אחת הריצות החלה לכאוב לי הברך מאד.
    לאחר כמה ימים, שהכאב נרגע, ניסיתי לרוץ, ולאחר כ-3 ק"מ הכאבים העזים שבו.
    שוב ניסיתי הפסקה של 3 שבועות, ואח"כ 4 שבועות, וכל פעם שניסיתי לרוץ הכאבים שבו.
    הכאב החל לראשונה לפני כשלושה חודשים.

בבדיקה אצל אורטופד, הכאב היחיד שחשתי היה כשהוא לחץ מעל הפיקה לכיוון פנימה, וביקש ממני להרים את הרגל (כשאני שוכבת על הגב והרגל ישרה)- דבר שלא הצלחתי בגלל הכאב (הצלחתי ברגל השניה).
    הוא שלח אותי לפיזיוטרפיה וצילום.
    כיוון שאני גרה בגליל העליון, התורים פה ארוכים, ואשמח אם תוכל גם להסתכל על הצילום ולחוות את דעתך .

תודה רבה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך + צילום

הוספת תגובה

• אשמח אם תענו לי גם

.
    02/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדס 0 איך העלית את הצילמוים?

אורי
    02/04/2013

איך העלית ת הצילומים ...ישר מהדיסק שנותנים?? כי אני רוצה להעלות גם צילומים שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתחתי את הצילומים דרך התוכנה בדיסק

.
    03/04/2013

ועשיתי print screen...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך + צילום - תגובה

אורן לרנר
    08/04/2013

הדס שלום,
    קשה מאוד ממרחק ודרך האינטרנט לטפל בבעיה מסוג זה. מה שניתן לומר הוא, שצילום הרנטגן נראה תקין, ובתוספת הבדיקה שאת מתארת, נכון עשה הרופא ששלח אותך לפיזיותרפיה. הפיזיותרפיסט יבצע בדיקה ואבחון מקיפים ויאתר את מקור הבעיה, ויטפל בהתאם. ככל הנראה מדובר בכשל באיזון שרירי ואחר סביב הירך והברך, הדורש התערבות טיפולית מנואלית בשילוב של תרגילים מתאימים.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו