מיפוי עצמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיפוי עצמות
    יניב
    16/04/2013

הי,
    מזה כשנה אני רץ כשלוש פעמים שבוע (2-4 קילומטר כל פעם). עוד כשהתחלתי לרוץ חוויתי כאבים חדים בקרסולי הרגליים בדיוק מעל כף הרגל, מקדימה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהרגל שלי מנוונת אבל עד היום הכאבים ממשיכים כשאני רץ ואפילו התחזקו (כשאני הולך אין לי כאבים). הרופאה שלי הפנתה אותי למיפוי עצמות.
    שאלתי היא, מה כבר יכולים לגלות במיפוי עצמות והאם זה משהו פתיר? כי אני מעדיף להימנע מהקרינה והבדיקה אם יאמרו לי שזו בעיה שתיפתר לבד עם הזמן/ מנוחה או שאין מה לעשות בנידון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיפוי עצמות

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות - תגובה

אורן לרנר
    16/04/2013

שלום יניב,
    הרופאה הפנתה אותך למיפוי עצמות על מנת לבדוק אפשרות של כאבים הנובעים משברי מאמץ. במידה ואכן כך,תקבל הוראה, ככל הנראה לנוח מפעיליות מאומצות המצריכות נשיאת משקל, כגון ריצה למשל, לתקופה מסוימת, ואז להזור שוב באופן הדרגתי. תאורטית אתה יכול לנקוט באמצעים אלה ללא הבדיקה, אבל אז יתכן כי אתה מחמיר עם עצמך לשוא,וזהו לא מקור הכאבים - בזמן זה יתכן כי טפול אחר יתאים למצב.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו