שרירים תפוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים תפוסים
    גלי
    26/04/2013

שלום!,
    אני בת 26, ולפני כשנה גיליתי שיש לי 2 פריצות דיסק בגב התחתון. הפריצה הקרינה לי לרגל ימין שכל הזמן נרדמה והיה לי קושי להרגיש אותה.
    כיום השרירים ברגל ימין נתפסים אחרי כל פעילות ספורט פשוטה (אני עושה הליכות) בניגוד לרגל שמאל, אני סובלת מהתכווצויות שרירים לעיתים מאוד קרובות למשך דקות ארוכות.
    שאלתי היא האם יתכן כי הבעיה קשורה לפריצה עצמה? לתחום רפואי אני יכולה לפנות? ואם בכלל יש צורך בפנייה לרופא.
    תודה רבה על ההתייחסות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירים תפוסים

הוספת תגובה

• שרירים תפוסים - תגובה

אורן לרנר
    29/04/2013

שלום גלי,
    אני מניח שגילית שיש לך פריצות דיסק בעקבות ביקור אצל אורטופד. בסה"כ נראה שלא מדובר בהחמרה במצב, ולפיכך לא נראה לי שיש צורך לפנות לרופא (אם את מחליטה לפנות בכל זאת - אורטופד הוא הכתובת למקרים כגון אלה). ייתכן שהמצב שאת מתארת קשור לבעיה הבסיסית באופן ישיר או עקיף. בדיקה מקיפה ומדוקדקת בפיזיותרפיה תוכל לתת תמונה ברורה יותר של המצב ולהתאים טיפול ספציפית וממוקדת לממצאים.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו