שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב.
    אני
    17/05/2013

שלום רב אני בן 18 ואמרו לי בצוו ראשון שיש לי פלטפוס קשה אך גמיש.
    לא ייחסתי לכך חשיבות אבל לאחר שהלכתי לאורטופד הבנתי שהכאבים ברגליים בזמן ריצה (בעיקר בברכיים) הם לא בגלל שאני לא בכושר...

הוא אמר לי שאני צריך מדרסים אבל קראתי בהרבה פורומים באינטרנט והבנתי שיש הרבה בעיות עם המדרסים כי זה שוק פתוח ולכן כל אידיוט יכול לעשות את העבודה ופעמים רבות העבודה לא נכונה ולא רק שלא עוזרת לרגל אלא פוגעת בה ובכלל המחירים הם שוד לאור היום.

1. מדרסים: האם כשאלבש אותם הרגל שלי תתיישר? הרגליים שלי ממש עקומות (וגם הברכיים) - במידה וכן אזי כמה זמן לוקח בערך עד שהרגליים יתיישרו?

האם יש לכם מקום מומלץ לעשות את המדרסים? (עדיפות למרכז הארץ).
    מקום שאתם יודעים שעובדים בו אנשים מוסמכים כי אני מפחד סתם לפגוע ברגל ולבזבז כסף.

2. פתרון סופי: האם יש פתרון סופי לדבר או שאני תקוע עם הפלטפוס לנצח?
    האם יש ניתוח שיעלים את הבעיה לתמיד?
    והאם יש לכם המלצה היכן לעשות את הניתוח.

אשמח לתשובה מפורטת כי אני באמת צריך עזרה - החלום שלי זה ללכת ליחידות העילית בצבא, בבקשה תענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• שלום רב. - תגובה

אורן לרנר
    19/05/2013

שלום,
    מטרת המדרסים היא לא ליישר לך את הרגליים, אלא לתת תמיכה לקשת האורכית של כפות הרגליים, על מנת למנוע עומס על מפרקים, רצועות ושרירים לאורך כל הגפה, הגב התחתון ואף למעלה מזה. תיקון מנח כף הרגל, מעצם היותה ראשונה בשרשרת התנועה המתחילה בדריכה, משפיע על מנח הברכיים, ירכיים וכן הלאה, ומאפשרת חלוקת עומסים מפרקית תקינה ונורמט\אלית יותר, וכן מכניסה את השרירים למנח בו הם יותר אפקטיביים בביצוע עבודתם.
    אנחנו מנועים מלהמליץ בפורום על איש מקצוע כזה או אחר - איתך הסליחה.
    אין ניתוח שנמצא יעיל ומומלץ לתיקון הדפורמציה.
    אם תתקבל ליחידת עילית בצבא - אתה בהחלט לא תהיה החייל הראשון שהתקבל ואובחן כבעל פלטפוס.

בהצלחה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו