מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןסובלת24/05/2013
שלום רב דוקטור נכבד/ה,
בת 29 בריאה לחלוטין. משקל קצת גבוה..
מעולם לא סבלתי מהגב.
לפני שבוע החלו לי כאבים בצד ימין של הגב התחתון עם הקרנה לישבן וירק ימין. ללא חבלה!
אחרי 3 ימים של כאבים שלא חולפים פניתי לאורטופדית. אמרה לי לקבל זריקת וולטרן כל יום במשך 3 ימים וימי מחלה ולא לשכב הרבה.
הזריקות לא עזרו. כרגע, עברו 6 ימים מאז שהחלו הכאבים, אני סובלת ומוגבלת בעיקר בהליכה.
זה משבית אותי לגמרי. פניתי לרופא משפחה שנתן לי אטופן 400מ״ג ל 10 ימים .
רציתי לדעת? איך האורטופדית אבחנה שיש לי דלקת בגב ולא פריצת דיסק או משהו??
למה לא נשלחתי לצילום רנטגן?
מתי יחלפו הכאבים האלה? האם אני צריכה פיזיותרפיה? פילאטיס?
והכי חשוב- האם לחמם או לקרר את האיזור?
וכמובן שלרדת במשקל..
אנא תשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה
סובלת26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון - תגובה
אורן לרנר27/05/2013שלום,
כאבים מהסוג שאת מתארת יכולים לנבוע מלא מעט סיבות. מסיפור המקרה המפורט שלך, כפי שבוודאי פירטת לרופאה, ומהבדיקה הפיזית שבוודאי ביצעה לך, יכולה הרופאה לאבחן כי מדובר בדלקת כלשהי (אגב, גם כמתרחשת פריצת דיסק, מדובר בתהליך דלקתי נלווה). ההמלצה להשתדל להשאר פעילה היא חיובית ותשתדלי לעמוד בה. לגבי חום או קור - בשלב זה אין הנחיה חד משמעית - נסי את שניהם ותראי מה עושה לך הכי טוב. פיזיותרפיה בהחלט יכולה לעזור בהקלה על הכאבים ובהאצת תהליך הריפוי.
בברכה,
אורן לרנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?