כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    סובלת
    24/05/2013

שלום רב דוקטור נכבד/ה,
    בת 29 בריאה לחלוטין. משקל קצת גבוה..
    מעולם לא סבלתי מהגב.
    לפני שבוע החלו לי כאבים בצד ימין של הגב התחתון עם הקרנה לישבן וירק ימין. ללא חבלה!
    אחרי 3 ימים של כאבים שלא חולפים פניתי לאורטופדית. אמרה לי לקבל זריקת וולטרן כל יום במשך 3 ימים וימי מחלה ולא לשכב הרבה.
    הזריקות לא עזרו. כרגע, עברו 6 ימים מאז שהחלו הכאבים, אני סובלת ומוגבלת בעיקר בהליכה.
    זה משבית אותי לגמרי. פניתי לרופא משפחה שנתן לי אטופן 400מ״ג ל 10 ימים .
    רציתי לדעת? איך האורטופדית אבחנה שיש לי דלקת בגב ולא פריצת דיסק או משהו??
    למה לא נשלחתי לצילום רנטגן?
    מתי יחלפו הכאבים האלה? האם אני צריכה פיזיותרפיה? פילאטיס?
    והכי חשוב- האם לחמם או לקרר את האיזור?
    וכמובן שלרדת במשקל..
    אנא תשובתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה

סובלת
    26/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון - תגובה

אורן לרנר
    27/05/2013

שלום,
    כאבים מהסוג שאת מתארת יכולים לנבוע מלא מעט סיבות. מסיפור המקרה המפורט שלך, כפי שבוודאי פירטת לרופאה, ומהבדיקה הפיזית שבוודאי ביצעה לך, יכולה הרופאה לאבחן כי מדובר בדלקת כלשהי (אגב, גם כמתרחשת פריצת דיסק, מדובר בתהליך דלקתי נלווה). ההמלצה להשתדל להשאר פעילה היא חיובית ותשתדלי לעמוד בה. לגבי חום או קור - בשלב זה אין הנחיה חד משמעית - נסי את שניהם ותראי מה עושה לך הכי טוב. פיזיותרפיה בהחלט יכולה לעזור בהקלה על הכאבים ובהאצת תהליך הריפוי.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו