דלקת בעמוד השדרה הצווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בעמוד השדרה הצווארי
    מתן
    01/06/2013

שלום,

מזה כמה חודשים שאני סובל מכאבים בצוואר ובשכמות ככל הנראה כתוצאה מאימונים בחדר כושר. הייתי אצל אורתופד ועשיתי צילום רנטגן (בצילום נמצא שהכל תקין) והאורתופד אמר לי שאם הכל שיגרתי בצילום אז מדובר בדלקת, סביר שהיא בעמוד השדרה הצווארי וכטיפול המליץ לי על פיזיותרפיה ושחיה.
    אני שוחה כפעמיים בשבוע מאז ומטופל בפיזיותרפיה, יש שיפור קל אך עדיין הדלקת לא עברה ואני סובל מכאבים. עברו כבר כמה חודשים ועדיין לא חזרתי להתאמן וקצת נמאס לי, האימונים מאוד חשובים לי ולבטחון העצמי שלי ואני מאוד רוצה לחזור כבר להתאמן ולקבל טיפול מהיר ויעיל ככל האפשר.
    שמעתי שיש אפשרות של זריקה סטרואידית נגד דלקות מהסוג הזה והייתי רוצה לקבל קצת אינפורמציה בנושא, האם בכלל קיים טיפול כזה ואם הוא מתאים לסוג הבעיה שתיארתי.

תודה מראש,
    מתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בעמוד השדרה הצווארי

הוספת תגובה

• דלקת בעמוד השדרה הצווארי - תגובה

אורן לרנר
    01/06/2013

שלום מתן,
    כאבים כפי שאתה מתאר יכולים לנבוע מלא מעט גורמים, כאשר אחד מהם הוא דלקת בעמוד השדרה הצווארי, אך לא בהכרח.
    ראשית, ייתכן כי נדרשת בדיקת הדמיה מדויקת יותר, כגון CT או MRI (גם אם יוחלט להזריק סטרואידים לעמוד השדרה צריך למקד בדיוק איפה הבעיה לפני כן).
    שנית, מה הטיפול אותו אתה מקבל בפיזיותרפיה? זהו מקצוע עם ארגז כלים גדול לטיפול במגוון בעיות, ולעיתים טיפול לא מצליח כיוון שלא בבחרו הכלים הנכונים לבעיה הספציפית.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו