כאבים במרכז הגב לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במרכז הגב לאחר לידה
    אודי
    09/06/2013

שלום רב,
    לאחר ניתוח קיסרי וזריקת האפידורל כואבלי אמצע הגב ממש במרכז היכן שהזריקו לי כאבים שלא ניתן לתא. כאבים ששורפים לי את הגב ואני לא מצליחה לעמוד הרבה זמן .
    מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במרכז הגב לאחר לידה

הוספת תגובה

• כאבים במרכז הגב לאחר לידה - תגובה

אורן לרנר
    09/06/2013

שלום,
    כמה זמן אחרי לידה את? האם הכאב מתרכז בגב או שמקרין גם לאיזורים אחרים? בישיבה או בשכיבה - כואב? בלילה - מפריע לרצף השינה?

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבהוע וחצי לארח לידה

אודי
    09/06/2013

הכאב מתרכז במרכז הגב. גם בעמידה, שורף וכאילו השריר מתעוות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבהוע וחצי לארח לידה - תגובה

אורן לרנר
    11/06/2013

שלום אודי,
    כאב גב לאחר הריון ולידה המערבת זריה אפידורלית הם דבר שכיח, ובדרך כלל אין מקום לדאגה. על מנת להקל על הכאבים ניתן לנסות לחמם את האיזור ולמתוח אותו (בשכיבה על הגב עם ברכיים לבטן לדוגמא). במידה והכאבים ימשיכו, ניתן לפנות לפיזיותרפיה על מנת לבחון מהו מקור הכאב ולטפל בהתאם, במגוון אופציות העומדות בפני המטפל.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו