כמה שאלות לתינוקת בת שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לתינוקת בת שנתיים
    עדי
    16/06/2013

היי רציתי לשאול כמה שאלות יש לי תינוקת בת שנה ו11 חודשים אוטוטו שנתיים ולפני 4 ימיים היא סדקה את הרגל כשהלכנו למיון עשו לנו צילומים ואמרו שיש לה סדק בשוק ושלחו אותנו לגבס לה את כל הרגל ... ואחרי זה ישר שיחררו אותנו ואמרו לנו לקבוע תור לעוד 3 שבועות להוריד את הגבס .... עכשיו השאלה שלי היא אחרי ששמו לה את הגבס היו אמורים לעשות לה צילום ולבדוק אותה ??. כי לא עשו את זה .... והאם אני אמורה להגיע למעקב כל שבוע ??.. כי גם את זה לא ביקשו להגיע ולא ביקשו ממני אפילו לבוא למעקב פעם אחת בכל התקופה של ה3 שבועות ....
    אחרי ששמו לה את הגבס ישר שיחררו אותנו בלי שום צילום או בדיקה או בקשה למעקב .. רק כשהרופא אמר לי שיש לה סדק ועוד לפני ששלח אותי לעשות לה גבס אמר לי תעשו גבס ותיקבעו תור בעוד 3 שבועות להורדת הגבס ....האם משהו היתנהל לא כשורה?... האם אני אמורה להיות במעקב ? הרי היא תינוקת.... והאם היו צריכים לעשות לה צילום ובדיקה אחרי שגיבסו לה תרגל ?? תודה מראש עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות לתינוקת בת שנתיים - תגובה

ד''ר יונה יניב
    17/06/2013

"סדק" פרושו שבר ללא תזוזה. בהתחשב בגילה של התנוקת, אלו רוב השברים ואין בדכ"ל צורך בצילום לאחר הגבס. השבר יכול להיות מסוג שבר "ענף ירוק" שנפוץ אצל ילדים ואז באמת אין צורך בצילום בקורת, רק הסרה לאחר 3 שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו