כאבי צוואר וזרמים בחיבור לכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר וזרמים בחיבור לכתף
    ד``ר רם ירון
    12/07/2013

שלום, מזה כשנה אני מרגישה כשאני נוגעת בצוואר מאין זרמים בחיבור בין הצוואר לכתף. אף הופיעה לי דלקת לפני מס חודשים במקום שעברה.
    לפני מס' ימים אחרי שישנתי בספה קמתי עם כאב קל שמרגיש כמו שריר תפוס באזור ניסיתי לשחררו אך אחרי יומיים הכאב ממש החמיר. רופא המשפחה נתן לי מוסקול - ואכן יש הקלה בכאבים אך לא עבר לגמרי. הכאב משתפר במהלך היום אך אחרי שינה אני מרגישה תפוסה יותר ולוקח כמה שעות עד שמשתחרר. עברתי אתמול צילום עמוד שדרה צווארי: תשובה : היצרות הרווח הבין חולייתי בגובה C5-6 במידה קלה. האם יש קשר בים העאבים לממצא? או שמדובר בסתם צירוף מקרים... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר - תגובה

אורן לרנר
    17/07/2013

שלום ריקי,
    סביר להניח שאין קשר בין הממצאים הרנטגניים שציינת לבין הסימפטומים אותם את מתארת. לאורך זמן האחד בהחלט יכול להשפיע על השני, ולכן דרושה בדיקה ואבחון למציאת מקור\ות הבעיה וטיפול בהצאם.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו