פריקת פיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקת פיקה
    דניאל
    27/09/2013

לפני חודש שיחקתי כדורגל,ומבעיטה לא נכונה ברגל שמאל הברך התעקמה והתמוטטתי מכאבים לרצפה, שבועיים וחצי לאחר מכן עשיתי בדיקת mri והשבוע קיבלתי תשובה שפרקתי את הפיקה ,אבל יש בעיה שמטרידה אותי, אני לא מצליח לכופף את הרגל עד הסוף אין לי כאבים אני פשוט לא יכול לכופף כאילו משהו חוסם לי את הרגל, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריקת פיקה

הוספת תגובה

• פריקת פיקה - תגובה

אורן לרנר
    29/09/2013

שלום דניאל,
    בהחלט ייתכן כי פריקת הפיקה והנפיחות שככל הנאה נלוותה לה, לפחות בהתחלה, הם אלה שגרמו להגבלת התנועה. במצב זה מומלץ מאוד להבדק על ידי פיזיותרפיסט/ית, ולהשיב מהר ככל הניתן את טווח התנועה המלא, לאחר בדיקה מקיפה, שיכולה לזות דברים שלא הבחנת בהם, כגון, חולשה של שרירי הרגל, כולם או חלקם וכדומה.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקת פיקה

דניאל
    01/10/2013

חוץ מהנפיחות מה עוד יכול לגרום להגבלה בתנועה? כי אני מרגיש כאילו משהו עוצר לי את הרגל כשאני מכופף אותה וכמה זמן החלמה בערך? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו