מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בכתףנתנאל03/10/2013
בן 23 התאמנתי בחדר כושר במשך שנה והפסקתי לפני 3 חודשים בשל כאבים בכתף ימין.. אורטופד כתף טען שיש לי גירוי דלקתי בכתף והפנה לפיזיוטרפיסט.. יש לציין שבזמן שהלכתי אליו הכאבים שטענתי היו רק לאחר מאמצים בחדר כושר אולם לאחר מכן שהפסקתי להתאמן הופיעו לעיתים כאבים באיזור גם בזמן מנוחה. השאלה שלי אם אני ינוח בבית למשך זמן רב ממושך האם זה יעבור מעצמו? או חייב טיפול פיזיוטרפיה? יש לציין שלא נעשה שום צילום ולא ניתן שום כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בכתף - תגובה
ד``ר רם ירון06/10/2013בדרך כלל מנוחה עוזרת
תנסה לנוח מפעילות על הכתף במידה ואין הטבה תבצע סונר וצלום כתף
קח אנטי דלקתי ותבצע פיזיותרפיה
דר ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נתנאל07/10/2013מנוחה לא עזרה כי ניסיתי להתאמן אחרי מנוחה של חודש פלוס והרגשתי את הכאבים שוב לאחר מאמץ.. הבעיה שהאורטופד לא נתן לא כדורים ולא הפנייה לצילום אלא רק לפיזיוטרפיסט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר רם ירון07/10/2013אז תגיע למומחה לכתף ותקבל את ההדמיה הנדרשת להתקדם בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה - תגובה
אורן לרנר07/10/2013שלום נתנאל,
במקביל לתהליך הברור, כדאי ליישם בינתיים את המלצת הרופא ולהתחיל בטיפולי פיזיותרפיה מתאימים. סימפטומים כפי שאתה מתאר יכולים לנבוע ממספר גורמים, ואכן כדאי לרדת לעומק הענין. חלק מן הענין הואבדיקה פיזית מקיפה המושלמת על ידי בדיקות הדמיה על פי דעתו של הרופא. הפיזיותרפיסט, לאחר בדיקה מקיפה, יכול בהחלט לאתר את מקור הבעיה, ובחלקן הגדול אף לטפל באחוזים גבוהים של הצלחה.
בברכה,
אורן לרנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נתנאל09/10/2013אחרי חודש וחצי מהמקרה הגעתי למומחה כתף וגם הטא הפנה לפיזיוטרפיה אך גם הוא לא נתן כדורים ולא צילום.. התור לפיזיוטרפיה הוא ארוך רק לעוד חודשיים זו הבעיה.ואני כבר כמעט 3 חודשים לא מתאמן . בגלל זה שאלתי אם אני יחזור עכשיו להתאמן יכול להיות שאני כבר לא ירגיש?
ולא הבנתי מה זה בדיוק הדמיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?