דלקת בכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכתף
    נתנאל
    03/10/2013

בן 23 התאמנתי בחדר כושר במשך שנה והפסקתי לפני 3 חודשים בשל כאבים בכתף ימין.. אורטופד כתף טען שיש לי גירוי דלקתי בכתף והפנה לפיזיוטרפיסט.. יש לציין שבזמן שהלכתי אליו הכאבים שטענתי היו רק לאחר מאמצים בחדר כושר אולם לאחר מכן שהפסקתי להתאמן הופיעו לעיתים כאבים באיזור גם בזמן מנוחה. השאלה שלי אם אני ינוח בבית למשך זמן רב ממושך האם זה יעבור מעצמו? או חייב טיפול פיזיוטרפיה? יש לציין שלא נעשה שום צילום ולא ניתן שום כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בכתף

הוספת תגובה

• דלקת בכתף - תגובה

ד``ר רם ירון
    06/10/2013

בדרך כלל מנוחה עוזרת
    תנסה לנוח מפעילות על הכתף במידה ואין הטבה תבצע סונר וצלום כתף
    קח אנטי דלקתי ותבצע פיזיותרפיה
    דר ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נתנאל
    07/10/2013

מנוחה לא עזרה כי ניסיתי להתאמן אחרי מנוחה של חודש פלוס והרגשתי את הכאבים שוב לאחר מאמץ.. הבעיה שהאורטופד לא נתן לא כדורים ולא הפנייה לצילום אלא רק לפיזיוטרפיסט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר רם ירון
    07/10/2013

אז תגיע למומחה לכתף ותקבל את ההדמיה הנדרשת להתקדם בטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה - תגובה

אורן לרנר
    07/10/2013

שלום נתנאל,
    במקביל לתהליך הברור, כדאי ליישם בינתיים את המלצת הרופא ולהתחיל בטיפולי פיזיותרפיה מתאימים. סימפטומים כפי שאתה מתאר יכולים לנבוע ממספר גורמים, ואכן כדאי לרדת לעומק הענין. חלק מן הענין הואבדיקה פיזית מקיפה המושלמת על ידי בדיקות הדמיה על פי דעתו של הרופא. הפיזיותרפיסט, לאחר בדיקה מקיפה, יכול בהחלט לאתר את מקור הבעיה, ובחלקן הגדול אף לטפל באחוזים גבוהים של הצלחה.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נתנאל
    09/10/2013

אחרי חודש וחצי מהמקרה הגעתי למומחה כתף וגם הטא הפנה לפיזיוטרפיה אך גם הוא לא נתן כדורים ולא צילום.. התור לפיזיוטרפיה הוא ארוך רק לעוד חודשיים זו הבעיה.ואני כבר כמעט 3 חודשים לא מתאמן . בגלל זה שאלתי אם אני יחזור עכשיו להתאמן יכול להיות שאני כבר לא ירגיש?
    ולא הבנתי מה זה בדיוק הדמיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו