הסתיידות שורשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתיידות שורשית
    דנדי
    10/10/2013

שלום
    הסתיידות שורשית בעצב בגובה t6 t7
    הכאבים לא מפסיקים לי 24 שעות ביממה מרגישה תחושת בעירה על השד השמאלי ובצד ליד הצלעות לחץ נוראי כאילו לוחצים לי את כל המקוםץ.ערכתי את כל הבדיקות כבר 7 שנים שאני מסתובבת אצל רופאים פרטיים ביזבזתי המון כסף ואף אחד לא יכול לענות לי מה יש לי הם פשןט לא יודעים. קיבלתי זריקה בין צילעית ועוד כמה זריקות שלא עזרו לי. במקרה הייתי אצל רופא בכיר באחד מבתי החולים מומחה ומנהל המערך הרדיולוגי והוא בדק את הסיטי גבי שעשיתי לפניבהתחלה שהתחילו לי הכאבים . ולפיו יש לי היסתידויות במוצא השורש עצב בגובה t6 t7 אני כבר מבולבלת 7 שנים אף רופא לא ראה זאת . האם לדעתך כל הכאב והסבל מתאימים לתשובתו של הדוקטור ? מה עלי לעשות? והאם יש טיפול לבעיה זו

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתיידות שורשית

הוספת תגובה

• למה לא עונים.?

דנדי
    22/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתיידות שורשית - תגובה

ד''ר יונה יניב
    31/10/2013

הפורום איננו תחליף לבדיקת רופא. מכתבך חסר פרטים רבים מאד. עלייך לחזור לרופא עליו שמחת בעיקר כדי שהוא יבדוק הכל שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו