מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיקולציות ביד אחתל03/11/2013
לא אובחנתי
איך לקבל איבחון
איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיקולציות ביד אחת - תגובה
ד''ר יונה יניב05/11/2013לא ניתן לאבחן ע"פ מספר מילים. צריך סיפור מפורט, מה קרה, איפה, ממתי, גיל החולה, האם נבדק אצל רופאים אחרים? מה מחלות הרקע וכמובן - דרושה בדיקה. ייתכן והבעיה בכלל לא אורתופדית אלא נוירולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד
ל ש -בת15/06/2014מה ההבדל בין בעיה אורטופדית לנוירולוגית? אני חושבת שהיא נוירולוגית. הייתיח מזמן אצל נוירולוג כמה פעמים ולא הציעו ל שום טיפול. למי ללכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד - תגובה
ד''ר יונה יניב16/06/2014יכול להיות שאין טיפול, צריך לשאול את הנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא
ל ש -בת16/06/2014איך לבקש בדיקה ממי?
איך לבקש מנוירולוג לבדוק את זה כשאף פעם נוירולוג לט בדק את זה?
זה על רקע פגיעת ראש לפני 27+ שנים, רעד כללי בהתחלה, שיקום לא דרך קופת חולים בלי אבחון של המון דברים ובלי העברת מידע מסודרת מבית החולים השיקומי לקופת חולים שאמא העבירה אותי אליה אחרי הקופת חולים שלי, כשבדיוק עברתי מרופאת ילדים לרופא משפחה שלא הכיר אותי ואמא שלי בכלל לא עברה במשרד של קופת חולים, ולא קיבלה את ההנחיות ששלחו מבית החולים לקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא - תגובה
ד''ר יונה יניב16/06/2014השאלה כאמור לא לפורום הזה. פגיעות ראש ותוצאותיהן הן בתחום טיפול הנוירולוגים לא האורתופדים. לכן - תפנה את שאלותיך אל הנוירולוג ולא לאורתופד. אין אפשרות לענות לך בפורום אורתופדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטופד נוירולוג יד
ל ש -בת16/06/2014פשוט באופן אוטומטי אני מסתירה את הבעיה הזאת ואני לא יודעת איך להדגים אותה. חוץ מזה בטוח שצריך בשביל זה פיזיותרפיה ואבחון אצל אורטופד או נוירולוג שהוא גןם אורטופד ואני לא יודעת איך ואיפה למצוא אחד כזה, ובפרט בשירותי בריאות כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?