קבלת זריקות לירך עקב כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת זריקות לירך עקב כאבים
    אתי
    30/03/2008

אני בת 68 וסובלת מקושי בהליכה מצד ימין, במיוחד כשאני קמה בבוקר, או כשאני קמה מישיבה ממושכת. לאחר מספר דקות העניין מסתדר ואני מתחילה ללכת רגיל, אבל גם עם כאבים. הרופא איבחן שזה אישיאס. בגלל שאני חולת סוכרת הוא לא הסכים לתת לי זריקות קורטיזון. העצה מצידו היתה לקבל במשך 5 ימים כל יומיים זריקה/זריקות שמכילים את החומרים הבאים:
    ABITREN 75 MG AMP75/3
    FLEXIN 30 MG/1ML 2ML AMP 30 MG
    BEDODEKAׂVIT. B12 1000MCGׁ AMP1
    וכל זה לחמישה ימים, כלומר הטיפול 10 ימים.

אני מבקשת לדעת אם הזריקות האלה מתאימות למצב שתיארתי, אם אין בהן נזק ואם יש טיפול אחר במקום זריקות.
    כמו כן, יש לי כאב בכתף שמאל-נוקשות שרירים פראורטברליים בבסיס צוואר שמאל. עשיתי צילום צווארי. האם הזריקות הללו שציינתי קודם יעזרו לי?
    (מטרת ההפניה של הרופא כפי שמופיעה המרשם: 5 סטים של 3 תרופות - זריקות אביטרן 75 מ"ג+פלקסין 60 מ"ג+בדודקה תוך שריריות 3 בשבוע.
    אודה לכם על תשובה מהירה
    בברכה
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זריקות

ד''ר שמואל לובושיץ
    02/04/2008

על פי תיאור הכאבים לא נראה לי כי מדובר בכאבים שמקורם בעצב הסיאטי...ממליץ לך בדיקה חוזרת ע"י מומחה בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו