עדיין סובלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין סובלת
    ישראלה ישראלי
    10/12/2013

אני בת 50 ומגיל 40 סבלתי מאוד מכאבי גב בשנתיים האחרונות המצב החמיר ועברתי שני ניתוחים הראשון היה פריצות דיסק וסתימת תעלת עמוד שידרה בחוליות L4-L5-S1 מצבי היה חמור ישבתי בכיסא גלגלים והייתי סעודית עם כל המשתמע ואף נכנסתי לניתוח חרום .
    הניתוח השני היה קיבוע בכלוב מאחר והמפרקים זזו והתפתחה בועה מלאת מים שישבה על החוליות וחוט השדרה .
    כיום אני 9 חודשים אחרי הניתוח השני הרגלים תודה לאל בסדר הולכת !!! אך עדיין יש לי כאב כרוני קבוע בישבן כמו חור -מברג -מסמר ומגבלות כיפוף שינוי תנוחה במיטה והכנסת רגל לתחתונים ועמידה מעל 5 דקות .
    בביקור האחרון אצל המנתח נאמר שיש לי כאב בפציה מה זה אומר ??
    אני מטופלת באלטרולט ובאופטלגין
    האם יש סיכוי שהכאב יעבור ? --מאחר ואני סובלת ומוגבלת בעשיה פשוטה ויומיומית
    מחכה להתיחסותכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדיין סובלת

הוספת תגובה

• יש סיכוי להתיחסות ?

ישראלה ישראלי
    20/12/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין סובלת - תגובה

ד''ר יונה יניב
    25/12/2013

שמחה שמצבך השתפר
    השאלות ששאלת - עלייך להפנות לרופא המנתח כי הוא זה שבדק אותך ויודע מה מהות הכאב שנותר. נראה לי גם שההגבלה בכיפוף בעמוד השדרה היא הגבלה קבועה ונובעת מהניתוח (ושוב, ייתכן ואני טעה ואינני מבינה נכון את מה שבוצע).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו