כאב לטרלי בפיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לטרלי בפיקה
    נועה
    13/12/2013

כבר מס' ימים שיש לי כאב בפיקה בצד הלטרלי שלה, ברגל שמאל. בהתחלה חשבתי שאולי קיבלתי מכה ולכן אני סובלת מכאבים, אך אין ממש סימן לחבלה באזור...(היה סימן אדום די מוחלש בהתחלה).
    אני רואה שהמצב לא משתפר, וכואב לי תוך כדי הליכה ובמיוחד בירידה במדרגות (עד רמה שאני אפילו צולעת).
    אציין שאני עוסקת בפעילות גופנית, אך לא ריצה-אני רוכבת הרבה על אופניים (אופני עיר...) ועושה לעיתים הליכות.

צירפתי תמונה של הברך שבה אני מצביעה על האזור הכאוב.

אשמח לדעת אם יש לך רעיון מה הבעיה ומה עליי לעשות כדי לשפר את המצב (הרי תור לאורטופד יכול לקחת זמן...)
    תודה רבה!

נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב לטרלי בפיקה

הוספת תגובה

• דרך אגב

נועה
    15/12/2013

אציין שכואב לי במיוחד אחרי שהברכיים שלי כפופות לזמן מה....(ובאופן כללי כואב לי יותר כאשר הרגל באקסטנציה מאשר פלקסיה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמתי לב שזה לא כ"כ מדויק

נועה
    16/12/2013

כשכתבתי שכואב לי בעיקר באקסטנציה. זה כואב בפשיטת הברכיים לאחר שהן כפופות לזמן מה, אבל ככה סתם שזה כואב זה דווקא כשהברך כפופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו