כאבי גב תחתון במשך 6 שנים לסירוגין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון במשך 6 שנים לסירוגין
    הילה
    26/12/2013

שלום,
    בת 21 מגיל 15 כאבי גב תחתון(הייתי ממלצרת) נבדק בעבר נמסר לי כי יש לי עקמת קלה,ניתן טיפול פיזותרפיה שלא צלח.בשירותי הצבאי שקלתי 88 קילו הייתי מתאמנת המון לקראת מבחן כושר והתחילו לי כאבים עזים בגב תחתון שלא נותנים לי לישון, הרופא מסר כי יש לי דלקת בגב תחתון ניתן איבופן למשך תקופה ארוכה +זריקות וולטרן הנושא נירגע.לאחר מס' חודשים שוב אותם כאבים רופא אחר מסר כי העניין נובע מעודף משקל.כיום אני 29 קילו פחות, עדיין סובלת מכאבי גב תחתון שמפריעים לי מאוד בחיי היום יום,
    עובדת מול מחשב ישיבה ממושכת בצורה זו מאוד כואב לי וגם ההירדמות שלי מאוד קשה לוקחת הרבה משכי כאבים, עושה הליכות לסירוגין, הייתי רשומה גם למכון כושר וכשהייתי בשיא הכושר שלי באמצע ריצה הרגשתי כאבי גב שגרמו לי להפסיק את הריצה.
    הייתי אצל אורתופד לפני שבועיים לא בדק אותי כלל מסר שצריכה לעשות כושר שלח לרנטגן שהיום עשיתי אותו והנה התמונות.
    מה לעשות? מה יש לי שם שגורם לי לכאב איך פותרים את זה ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

הילה
    26/12/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת - תגובה

אורן לרנר
    26/12/2013

שלום הילה,
    כאבי גב כפי שאת מתארת יכולים לנבוע מלא מעט גורמים, ורק לאחר בדיקה קלינית ניתן להעריך יותר במדויק מהו מקור הסימפטומים. מאוד סביר שמדובר, גם אם לא באופן בלעדי, בנושא של איזון של שרירים, הן מבחינת גמישות והן מבחינת כח ותזמון הכווץ שלהם. ניתן להגמיש את השרירים, לשחרר מתח עודף בהם שעלול להכאיב, לחזקם ולשפר את התזמון של קבוצות השרירים השונות בגב ובירך - כל זה בעזרת טיפולי פיזיותרפיה מתאימים.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו