פטור נעליים בצה''ל:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטור נעליים בצה''ל:
    ג'ובניק דחוי
    26/12/2013

שלום, אני חייל חדש בערך כחודש, כאשר קיבלתי בבקו''ם תל השומר את הנעליים הצבאיות היה לי פצע קטן מאחורי הרגל, ואחרי יומיים זה עבר לי, וגם במהלך הטירונות כל הזמן שהורדתי את הנעליים אז הרגליים גירדו לי בטירוף, ויצא לי ריח נוראי מהרגל. אמרתי זאת לרופא בבסיס שלי, אבל הוא לא רצה לתת לי פטור ואמר שזה בגלל שזה נעליים חדשות, ושיש הרבה בירוקרטיה עם הוצאת פטור מנעליים. רציתי לשאול אם אני יכול להוציא מהרופא אישור לנעליים חצאיות? כלומר נעלי עבודה והרים אורטופדיות, עם מדרס אורטופדי? יש לציין כי יש ברשותי נעליים כאלה, והם בטיחותיות נורא, אפילו יותר מנעלי הצבא. עלי לציין כי הרופא הציע לבדוק לי את כף הרגל, אבל אין בה משהו שנראה חריג, כי יש לי רק גירודים מהנעליים הצבאיות. עכשיו פחות, אבל היה לי רק בעיקר בהתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטור נעליים בצה''ל:

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה על שאלה זאת

ג'ובניק דחוי
    29/12/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטור נעליים בצה''ל: - תגובה

ד''ר יונה יניב
    02/01/2014

הפורום אינו מתאים לשאלות כאלו, עליך לפנות למערכת הצבאית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו