תופעות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות
    מיואשת
    04/01/2014

שלום רב אני בת 42 מאז תחילת החורף נרדמות לי אצבעות הידיים נעשות נפוחות ואדומות זה קורה גם בהליכה אבל בעיקר בשינה כשאני ישנה על הצדדים יש לי כאב בעיקר באגן ונרדמות הידיים תחושת נימול ונתפסות לי כמה אצבעות ברגל וזה כואב נורא. וכך בשניי הצדדים לאחרונה עשיתי בדיקות דם יש לי חוסר סידן קראטינין בשתן אנמיה וחוסר ברזל האם אלה הסיבות בגללן כל התופעות??? האם עליי ללכת לאורטופד או נוירולוג???
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות

הוספת תגובה

• תופעות מוזרות - תגובה

ד''ר יונה יניב
    13/01/2014

ראשית עלייך ללכת לרופא המשפחה כדי לברר אם יש לך בעיה כללית שיכולה לגרום לכל התופעות כולל להפרעה בבדיקות הדם.
    אם הכל תקין - הכאבים באגן אינם קשורים לתרדמת באצבעות הידיים.
    הקשר בין הידיים והרגליים מבחינת תרדמת אצבעות יכול להיות או בגלל מחלה כללית או חסר בויטמינים (ואז - רופא המשפחה ינסה לפתור את הבעיה), או בעיה נוירולוגית/אורתופדית. ואז יש לבצע בדיקת הולכה של העצבים.
    בקיצור - קודם כל רופא משפחה והוא יפנה לבדיקות המתאימות ולרופאים המתאימים אם צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו