עאבי גב אמצעי בבקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עאבי גב אמצעי בבקרים
    מור
    19/01/2014

שלום, אני בת 46, מתעוררת מידי יום, לפנות בוקר, עם כאבי גב אמצעיים חזקים לרוחב הגב האמצעי. אני מרגישה קשיות, חוסר גמישות וכאבי תופת, עד כדי קושי לקום מהמיטה. כשעה אני סובלת מכאבים חזקים ולאט לאט זה משתחרר. במשך היום חשה כאב רק בזמן כפיפת הגב/ רכינה קדימה, וחוזר חלילה מידי בוקר. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם קשור לפריצת דיסק? האם יכול להיות קשור לבעיה המטולוגית? (בנוסף אני סובלת מכאבים באצבעות הידיים בבקרים וקושי לכופף אותן).
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עאבי גב אמצעי בבקרים

הוספת תגובה

• עאבי=כאבי

מור
    19/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עאבי גב אמצעי בבקרים - תגובה

אורן לרנר
    20/01/2014

שלום מור,
    הסימפטומים אותם את מתארת יכולים לנבוע ממספר גורמים, אך על פניו, נראה כי מדובר בבעיה של הרקמה הרכה, קרי לא של העצמות והמפרקים עצמם. ייתכן כי מדובר במתח שריר גבוה מהרגיל במקום שבא לידי ביטוי כשהגוף לא פעיל, אספקת הדם וחום מקומי נמוכים יותר. בהמשך, כשכל אלו מתגברים עם הפעילות - הסימפטומים שוככים וחוזר חלילה.
    ברור שצריכה להתבצע בדיקה קלינית על מנת לדייק באבחנה.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו