כאבים בכתף ימנית והשכמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף ימנית והשכמות
    נירית
    03/02/2014

שלום רב,

אני עובדת 9 שעות מול מחשב במשך הרבה שנים.

יש לי מידי פעם כאבים בכתף ובשכמות יד ימין.

כאבים באים והולכים ...

בעבר אף עשיתי צילום רנטגן, לא מצאו דבר.....

אך הכאבים קיימים....

בדיקות דם תקינות , עם קצת אטריטיס כנראה.

מה הפתרון? כמו כן האם יש גלולות שעשויות לעזור כל פעם שיש כאבים
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתף ימנית והשכמות

הוספת תגובה

• כאבים בכתף ימנית והשכמות - תגובה

ד``ר רם ירון
    06/02/2014

ממליץ על פיזיותרפיה לצוואר ושכמות
    ייעוץ מומחה צוואר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אורן לרנר
    06/02/2014

שלום דנה,
    עידן המחשבים הביא עימו הרבה דברים נהדרים, ולצערנו גם פחות טובים. אחד מתופעות הלוואי הבולטות בעידן זה היא עלייה בתלונות האורטופדיות ברב אנשים העובדים שעות ארוכות מול המחשב. אחת התלונות הנפוצות היא כאבי צואר\שכמה\כתף\יד עם או בלי הרדמויות כף היד וכן הלאה.
    בדיקה של פיזיותרפיסט מומחה תוכל לאתר את מקור הבעיה ולמקד האם מדובר במתח שרירי, חולשת שרירים, בעית יציבה, סביבת עבודה לא מתאימה וכן הלאה, ואף להציע פתרונות בחלק ניכר מן המקרים.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

דרור
    06/02/2014

שכבר הייתי אצל פיזיותרפיסט בעבר והשינוי שחוויתי היה זמני בהחלט לאחריו הכאבים חזרו.
    מאז התחלתי לשמור על הכתפיים שיפרתי את היציבה התחזקתי אבל הכאב בכתף נשאר. אולי אני בשלבי החלמה ופשוט לתת זמן עד שזה יעלם סופית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אורן לרנר
    07/02/2014

שלום דנה,
    יש סיכוי שהבעיה תחלוף מאליה כמובן, ללא התערבות. יחד עם זאת, כדאי לוודא שמקור הבעיה מטופל, על מנת למנוע סיכון של חזרה מחזורית של הסימפטומים אחת לזמן מה. אני לא יודע למשך כמה זמן טופלת ובאילו אמצעים בפיזיותרפיה, אך עצם העובדה שהיתה הקלה, ולו זמנית, מצביעה על כך שזהו כנראה הכוון. ייתכן שיש צורך לשנות מעט את הטיפול (האפשרויות הן רבות ומגוונות).

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו