גיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיד
    דניאלה
    01/04/2014

שמי דנה בת 30,מתאמנת בחדר הכושר 4-5 פעמים בשבוע. סוג הספורט העיקרי עבורי בחדר הכושר הוא הליכון, לפי שבועיים באימון האחרון העליתי את המהירות ליותר מהרגיל ויום לאחר מכן התחלתי להרגיש כאבים בצד ברך שמאל. עבר שבוע והכאבים אינם פסקו כפי שחשבתי שיקרה. הופניתי לצילום ברך ואז לאורטופד שראה את התוצאות ואמר לי שאינו רואה כלום ומה שאני צריכה הוא לעבור mri. הלכתי לפיזותרפיסט שבדק לי את הברך ואמר שיכול להיות וקרעתי את אחד הגידים ובנוסף חבש לי את הברך עם מדבקות מיוחדות ל-4 ימים ואמר לי שארגיש הקלה כבר יום למחרת וכך היה. כרגע הכאבים פסקו. שאלותיי הם האם אוכל לחזור לאימון של הליכות? איך מחלים קרע של גיד בהנחה שבאמת זאת הפגיעה? אני נורא מפחדת שאם אחזור לבצע הליכות/ריצות או כל סוג של אימון אגרום לברך פגיעה קשה יותר. לתשובתך המקצועי אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיד

הוספת תגובה

• גיד - תגובה

אורן לרנר
    02/04/2014

שלום דנה,
    בלתי אפשרי לייעץ סוג כזה של ייעוץ מכיוון שיש פה יותר מידי משתנים לא ברורים, ומאחר והיחידי שיכול ליעץ לך הוא זה שראה אותך, שאל את כל השאלות הרלבנטיות, בדק באופן יסודי את הברך ולבסוף הגיע לאבחנה. הוא זה שיוכל להגיד לך מתי להתחיל לחזור לפעילות.
    באופן עקרוני החזרה צריכה להיות הדרגתית ומאוד מבוקרת.

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו