סובלת כבר חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת כבר חודשים
    מיואשת
    11/05/2014

שלום רב
    אני בת 43 סובלת כבר זמן רב מכאבים באזור הישבנים פרק ירך עד כדיי אי יכולת ללכת מעל ל10 דקות לשבת ישיבה ממושכת ושלא לדבר על עליית מדרגות מעבירים אותי מרופא אחד לשני מנסים טיפולים שונים נוגדיי דלקת זריקות קורטיזון אך ללא הועיל ראומטולוג מפנה לאורטופד אורטופד מחזיר לראומטולוג מיפוי עצמות תקין בדיקות דם תקינות ובכל זאת יש ימים שאני לא זזה .
    פניתי לרופאה פרטית אך הכל זז כל כך לאט חודש וחצי לחכות לMRI ואח"כ פיענוח 10 ימים בינתיים אני משתגעת לא ישנה טוב הפסקתי הליכות בסופו של דבר היום קיבלתי תוצאות אך לרופאה אין תורים אנא עזרתכם בפיענוח
    בגוף האיליום מימין שני מוקדי אות חריג קטנים היכולים להתאים לאיי עצם קטנים )סיגנל
    נמוך בכל המשקולים(.
    כלי דם ועצבים ראשיים החוצים את אזור הסריקה בגדר הנורמה.
    הדגמה תקינה של מפרקי ה- SIJ.
    בסריקת הרקמות הרכות השריריות בדפנות האגן יש לציין אות חריג פסי בשריר הגלוטאוס
    מקסימוס משמאל היכול להתאים לתבנית של SPRAIN. סריקה 29 ב- PD+SPIR אקסיאלי
    והסריקות השכנות. האות החריג מגיע עד לפסיה השרירית. הממצא גם מודגם בסריקה 27
    ב- STIR קורונלי.
    האם יש הסבר לסבל שלי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת כבר חודשים

הוספת תגובה

• סובלת כבר חודשים - תגובה

אורן לרנר
    13/05/2014

שלום חלי,
    הממצא בבדיקה מצביע על התכנות של מתיחה של שריר העכוז הגדול. ממצא זה יכול תאורטית להסביר את הסימפטומים, אך דרושה בדיקה פיזית מקיפה בכדי להעריך זאת.
    האם הפנו אותך במהלך התקופה גם לטיפולי פיזיותרפיה?

בברכה,
    אורן לרנר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת כבר חודשים

מיואשת
    13/05/2014

ראשית אפתח ואומר תודה על התייחסותכם לפנייתי
    אכן הופנתי לפיזוטרפיה ע"י ראומטולוג אך הכאבים החמירו רופאה אורטופדית ראתה איך אני מתנהלת והכאבים כל כך חזקים ויש צליעה בקשה להפסיק פיזוטרפיה עד לבירור של mri יש לציין שזה בא בהתקפים לפעמים קשים מאוד עד לאי תזוזה מוחלטת ויש ימים שאני עושה הכל אבל כשאני יושבת ואז קמה יש צליעה אני מתחילה ללכת ברגל אחריי 5 דקות מתחילה צליעה מדרגות בלתי אפשרי האם יש טיפול נוסף מלבד פיזיוטרפיה שלא עזרה אלא החמירה את הכאב
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת כבר חודשים - תגובה

אורן לרנר
    13/05/2014

מקצוע הפיזיותרפיה הוא מאוד רחב, ומכיל תחומי טיפול רבים, ביניהם אורטופדיה, וסוגי טיפול רבים בכל תחום. השאלה הנשאלת היא מה סוג הטיפול שקיבלת. ייתכן שלא התאים לבעיה או לזמן שחלף מאז התחלתה, ויש לשקול שינוי בסוג הטיפול.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו