מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליטף הכי רך יוצר כאב במקום אחר.שלמה15/05/2014
שלום, שמי שלמה בריא בד"כ. בחמישה ימים האחרונים יש לי כאבים באזור החזה מתחת לצלעות בצד שמאל. הדבר החריג ביותר בכל הסיפור הזה וחשוב לי לקבל התייחסות אליו הוא שכאשר אני מלטף, אפילו הליטוף הרך ביותר, נקודה מסוימת בפלג הגוף השמאלי שלי מתחת לבית השחי, אני ישר מתקפל מכאבים בצלעות. כלומר, המקור לכאב הוא בנקודה רגישה מתחת לבית השחי. ביצעתי בדיקת דם שתן ואק"ג והכל יצא תקינה, חשבו שזה הרפס אבל גם זה נשלל ע"י בדיקת הדם. עשית רטנגן חזה וצלעות ויצא תקין. יש לי גוש שומן (שנבדק והוא תקין) ממש סמוך לנקודה שיוצרת את הכאב בצלעות והכירורג אמר שזה לא רלוונטי. האורתופד חושב שזה דלקת בעצב, לקחתי שבוע אטופן במינון גבוה (600) וזה לא שינה כלום. עכשיו קיבלתי זריקת קורטיזון וגם זה לא נראה שמשפיע.
מה עוד זה יכול להיות? ככל שהבדיקות תקינות יותר זה רק מלחיץ יותר.
הגיוני בכלל שנגיעה הכי קלילה בעולם בנקודה אחת מתחת לבית השחי (אזור צלעות 6-7) יוצר כאב בבית החזה באזור אותן צלעות? זאת רגישות ממש קיצונית. אני רק מתקרב לאיזור ונוגע הכי עדין שיש, וכואב. לעומת זאת, אם תלחצו על זה, אני פחות ארגיש.
בבקשה התייחסותכם, אני מיואש ולחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לכולם?!
שלמה21/05/2014?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?