מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב ורגלאייל31/05/2014
היי מזה כשבועיים אני סובל מכאבי גב כנראה עקב תנועה לא נכונה,הכאבים גם עברו לרגל שמאל מהגב התחתון עד מצב שלא יכולתי להתכופף בקושי.
הגמישות חזרה אך הכאבים ברגל שמאל נשארו עמומים באיזור ה4 ראשי,ומדי פעם כל פעם שאני קם בבוקר מהמיטה יש כאב פשוט אדיר בגב העליון-תחושה שהגב מחולק לשניים,וחלק נכנס בחלק.וזה רק שאני קם מהשינה לא במהלך היום ולא היה לי דבר כזה במהלך 30 שנותיי.
לפני חודש קניתי כיסא מנהלים חדש -הוא זקוף כזה וגבוה(183 גובהי) ,לא כואב לי לשבת עליו אבל אני שם כרית כי בלעדיה הגב לא מגיע עד הסוף -כמו כן סבלתי מעקמת קלה בגיל קטן 40 מעלות אם אני זוכר נכון.
במהלך הישיבה אני מרגיש רק תרגל שמאל שוב ה4 ראשי ,מין כאבים קטנים כאלה הוללכים ונישנים,כאך כאממור שאני ההולך לישון וקם מהמיטה -כאבי ענק בגב עליון,ממה שכאמור התחילה מגב תחתון ורגל שמאל.
1.מה קורה כאן מדוע יש כאבים בגב העליןן בלתי נסבלים רק בזמן היקיצה -ולאחר 10 דקות לערך עוברים.
2.האם יתכן שהכיסא הנל הורס את הגב בהנחה שאני לא פעיל פיזית במיוחד.
3.האם יכול להיגרס נזק?
4.מה מומלץ לעשות אם זה ימשך ומה זה ייכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?