דלקת גיד אכילס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גיד אכילס
    אנונימית
    16/06/2014

כבר כמעט חודש סובלת מכאבים באים וחולפים ברגל, בהתחלה אחרי ספורט אחר כך התגבר בהליכה.. טופלתי בארטופן במשך 5 ימים, עדיין יש כאבים מאוד חלשים ואני מפחדת שיתגברו עם החזרה לשגרה .
    התבלבלתי לגמרי לגבי הטיפול במצב .. הרופאה נתנה לי ארקוקסיה למקרה שהכאב יתגבר שוב (כדור ביום 10 ימים ) בשילוב עם בן גיי.
    באינטרנט במקומות מסויימים כתוב שצריך לקרר את הרגל ולנוח, במקומות אחרים כתוב שצריך להמשיך כרגיל עד שכואב. הלכתי לאיבוד.
    אפשר קצת סדר בדברים?

*אני בת 19 חושבת שהתפרץ בגלל עומסים וספורט שעשיתי בצורה לא נכונה (בלי חימום, לפעמים גם יחפה על ריצפה) אני נמצאת רוב היום על הרגליים ואני מפחדת לחזור לשגרה כי לא בא לי להתחיל שוב כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גיד אכילס

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- צריך לחבוש את הקרסול?

אנונימית
    16/06/2014

שוב חלק אומרים שאסור בשום פנים ואופן וחלק אומרים שחייב אז אני כבר לא יודעת מה לעשות ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- צריך לחבוש את הקרסול? - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    17/06/2014

שלום , בדרך כלל מומלץ מנוחה ו כדורים נגד דלקת כגון ארקוקסיה או איבופן עד נסיגת ההתקף. במידה הבעיה מתמשכת מומלץ לפנות ולהבדק אצל אורתופד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- צריך לחבוש את הקרסול? - תגובה - תגובה

אורן לרנר
    17/06/2014

שלום,
    אני מסכים עם אופן הטיפול אותו קיבלת עד כה, אך חסר לי מרכיב מאוד חשוב בו, והוא הפיזיותרפיה. תפקיד הטיפול הפיזיותרפי הוא ראשית להקל על הסימפטומים, אך לא פחות חשוב מכך - לאתר את מקור הבעיה, ולטפל בו, שכן אלמלא כן הסיכוי לחזרה גבוה יותר. בנוסף, החזרה לשגרה ולספורט תהיה מודרכת ומבוקרת.

בברכה,
    אורן לרנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו