קרע בכתף שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בכתף שמאל
    ענת
    08/07/2014

נפגעתי בתאונת עבודה נפלתי מהמשאית לפניי שנה וחצי ועד היום אני בטיפולים פיזוטרפיה מרפאת כאב זריקות 4 ללוא הטבה מוגבל בתנועות הכתף כאבי לילה היתי אצל אורטופד מומחה יעץ לי ניתוח בהמשך עשיתי צילום אמריי כתף לפני חצי שנה סיכום תוצאות אמריי התוויה כאבים לאחר חבלה נוזל תוך מיפרקתי בנפח תקין ישהידקקות וסינגל מוגבר בגיד הסופרהספינטוס וקרע חלקי באזור זה באנגלית אני מאיית לעברית אף או או טיבי אר א אם טי שריריהשרוול המסובב בנפח תקין ללו החלפת שומן גיד הארוך של הביציס במהלך תקין ללו קרע יש פסוידוציסטה ברואש ההומרוס עם בצקת מח עצם מסביב המרפק האקרומיאו קלביקולרי עם שנויים נווניים במרפק הגלנו הומרלי הסחוס המרפקי בעובי ובעוצמת תקינים יש מלאות בסינגל נמוך עד חסר סינגל בכול הרצפים ברצף האקסילרי ובמרווח השרוול המסובב לסיכוםקרע חלקי וטנדינוזיס בגיד הסופהספינטוס עם קרע בלברום האחורי עליון וציסטות ברואש ההומרוס קיים חשד למנגנון צביתה אחורי עליון דרושה קורלציה קלינית לפי תוצאות אמריי כדיי לעשות ניתוח אני מבקש לפרט לי מהאומרות התוצאות אמריי ומה יש לי בכתף תודה רבה והמשך יום טוב יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בכתף שמאל

הוספת תגובה

• קרע בכתף שמאל

ענת
    10/07/2014

שלום אפשר לקבל תשובה בכתבה כפי שצינתי ב תאריך 8 7 2014 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע בכתף שמאל - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    10/07/2014

שלום יוסי ,
    יש לעתים ממצאים שאינם תואמים את התלונות ואין הם כל משמעות ואחרים כן.
    לא ניתן להתיחס ברצינות לממצאים ב MRI ללא התעמקות בממצאים הקלינים . זאת ניתן לעשות רק בפגישה במרפאה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו