מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש גרמי בגב כף רגל שמאל- במיד פוט.מאיה09/07/2014
היי,
בת 33.
לפני כחצי שנה, חשתי בבליטה בגב רגל שמאל. ללא כאבים.
אני כעת גם בהיריון שבוע 13.
ניגשתי לאורטופד לראשונה אתמול. הוא מישש. אבחן גוש גרמי בגב כף הרגל במידפוט, ללא אודם, ללא חום מקומי, ללא כאבים במישוש ובתנועות, כף הרגל גמישה. הוא חושב שזה exostosis. שלח אותי לצילום רנטגן ולאחר שהתבונן בצילום אמר שכך זה אכן נראה- תהליך תופס מקום עם גבולות ברורים -גידול שפיר. ליתר ביטחון אמר לעשות אם אר איי. אמר שאין שם משהו סרטני.
למרות זאת, אני נורא בלחץ, גם בגלל ההיריון. מה משמעות הממצא? הרנטגנאי אמר שהוא משתמש גם בקרינה נמוכה בשל ההיריון, האם בצילום רנטגן כזה ניתן היה לראות אם היה שם משהו ממאיר? האם אני יכולה להיות יותר רגועה אם אמר שלדעתו זה ממצא שפיר? האם ממצא כזה בהמשך יכול להפוך לממאיר?(יש לציין שבדף תוצאות הכתובות של הצילום רנטגן מצוין בכלל ללא ממצא פתלוגי). מצ"ב הצילומים לחוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש גרמי בגב כף רגל שמאל- במיד פוט. - תגובה
ד``ר רוברט לוי10/07/2014שלום מאיה
אני לא הצלחתי לזהות בעיה בצילום שלחת, אבל לא ניתן לראות צילום רנטגן למטרת איבחון בתנאיים כאלה . איבחון צריך להנתן במכון שבוצע הצילום אחר שמומחה ברדיולוגיה מעיין בו במסך אם רזולוציה גבוהה. אין כל אפשרות לבצע אבחון דרך פורום.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?