כאבים לאחר שבירת קרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר שבירת קרסול
    רשא
    10/07/2014

שלום
    אני בת 35 לפני שנה נפלתי ושברתי קרסול 19/6/2013 ואובחן שבר פטישון לטראלי עם תזוזה מנימלית גובסתי ב30/6/2013 היה לי ביקור במרפאה לצילום ואובחן שהשבר עדיין עם תזוזה ב15/7/2013 היה לי עוד ביקור במרפאה והורידו לי את הגבס ואחר כך אמרו שלא היה צריך להוריד את הגבס והמליצו על אירקסט למרות הנפיחות והכאבים חזרתי לבית עם כאבים וניגשתי לקופת חולים שלי אחרי יומיים בגלל הכאבים והפנו אותי לצילום DVT והכל יצא תקין
    בוצע דיון מחלקתי האם להמשיך טיפול שמרני או לנתח וההחלטה הייתה לא לנתח בגלל הגיל הצעיר
    שאלתי אני אחרי שנה עדיין סובלת מכאבים ומתקשה לנעול נעליים עם עקב אפילו נמוך ומתעייפת מהר ואני היום עדיין סובלת מכאבים חזקים שגורמים לי לצלוע האם זה נגרם מאי איחוי שברים
    אני מצרפת צילום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר שבירת קרסול

הוספת תגובה

• כאבים

רשא
    10/07/2014

הצילום הוא באותו יום של השבר האם היה צריך לנתח או רק גיבוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

רשא
    10/07/2014

סליחה הצילום הוא אחרי הורדת הגס סליחה עוד פעם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו