מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר שבירת קרסולרשא10/07/2014
שלום
אני בת 35 לפני שנה נפלתי ושברתי קרסול 19/6/2013 ואובחן שבר פטישון לטראלי עם תזוזה מנימלית גובסתי ב30/6/2013 היה לי ביקור במרפאה לצילום ואובחן שהשבר עדיין עם תזוזה ב15/7/2013 היה לי עוד ביקור במרפאה והורידו לי את הגבס ואחר כך אמרו שלא היה צריך להוריד את הגבס והמליצו על אירקסט למרות הנפיחות והכאבים חזרתי לבית עם כאבים וניגשתי לקופת חולים שלי אחרי יומיים בגלל הכאבים והפנו אותי לצילום DVT והכל יצא תקין
בוצע דיון מחלקתי האם להמשיך טיפול שמרני או לנתח וההחלטה הייתה לא לנתח בגלל הגיל הצעיר
שאלתי אני אחרי שנה עדיין סובלת מכאבים ומתקשה לנעול נעליים עם עקב אפילו נמוך ומתעייפת מהר ואני היום עדיין סובלת מכאבים חזקים שגורמים לי לצלוע האם זה נגרם מאי איחוי שברים
אני מצרפת צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
רשא10/07/2014הצילום הוא באותו יום של השבר האם היה צריך לנתח או רק גיבוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
רשא10/07/2014סליחה הצילום הוא אחרי הורדת הגס סליחה עוד פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?