דחוף -מה המיפוי יודע לגלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף -מה המיפוי יודע לגלות
    מתיסר
    29/07/2014

שלום ותודה מראש

כבר שנה יש לי שברים בצלעות שלא מתאחים ומתחברים.השברים הם מנפילה מגובה לא רב. במיפוי עצמות :"קליטות מוקדיות בקצה קדמי של צלע 10 משמאל ובצלע 4 מימין מלפנים, ייתכן בעקבות טראומה".
    יש לי גם אוסטיאופורוזיס חזקה/קשה של T SCORE 3.7- עד 4- .
    חשוב לי לשאול אותך כרדיולוג-1. האם השברים שהתגלו במיפוי עצמות לפי הנוסח הנ"ל הם בסחוס שבצלע, ואולי אינם עקב האוסטיאופ' ,כי הם לא בעצם עצמה(=בחלק הגרמי)?

2. אם אפשר- למה הכוונה במשפט נוסף שכתבו: "קליטה מוגברת באספקט לטרלי משמאל של סקרום, ובחלק תחתון של סקרואיליאק משמאל"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון-התעלם מהקודמת,השאלות הן:

מתיסר
    29/07/2014

שלום ותודה מראש

כבר שנה יש לי שברים בצלעות שלא מתאחים ומתחברים.השברים הם מנפילה מגובה לא רב. במיפוי עצמות :"קליטות מוקדיות בקצה קדמי של צלע 10 משמאל ובצלע 4 מימין מלפנים, ייתכן בעקבות טראומה".
    יש לי גם אוסטיאופורוזיס חזקה/קשה של T SCORE 3.7- עד 4- .
    -1. האם השברים שהתגלו במיפוי עצמות לפי הנוסח הנ"ל הם בסחוס שבצלע, ואולי אינם עקב האוסטיאופ' ,כי הם לא בעצם עצמה(=בחלק הגרמי)?

2.חשוב: נודע לי שאסור לקחת ביסמוט לעיכול לפני מיפוי עצמות. כנראה לקחתי כ-2 כפות קלבטן פורטה ביום, בימים שלפני המיפוי. האם שיבש הכל ואי אפשר להחליט שיש שברים?

3. אם אפשר- למה הכוונה במשפט נוסף שכתבו: "קליטה מוגברת באספקט לטרלי משמאל של סקרום, ובחלק תחתון של סקרואיליאק משמאל"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו