כאבים ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל
    רותי
    26/08/2014

שלום רב, אני בת 55 ולפני כ8 חודשים התחילו לי כאבים באגן שמאל יותר קרוב לירך.. הכאב לאט לאט הגיע גם לשוק עד לקרסול וגם מתחילה לי לפעמים הירדמות של הקרסול.
    הלכתי לאורטופד לפני כשבוע והוא נתן לי כדור הנקרא ארקוקסיה 90, ביום השלישי כבר הורגש שיפור קל אחר לאחר מכן הכאב חזר והכדורים לא עוזרים.
    האם יש טעם להמשיך עם הכדורים ל10 הימים הנותרים? מה אפשר לעשות אם הכאב לא חולף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל

הוספת תגובה

• כאבים ברגל - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    31/08/2014

בהחלט, יש מקום להמשיך בכדורים . במידה ואין שיפור יש צורך לבירור משלים כגון , צילומי רנטגן, בדיקות הולכה עצבית ו עוד. כמובן תוך התיעצות עם האורתופד האישי שלך.
    בכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה זה מה שאעשה

רותי
    31/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מביה מחכה לתשובה

רותי
    31/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו