מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי שכמות לא מוסבריםנטע20/11/2014
שלום, וסליחה מראש על אורך השאלה. בת 30 בריאה בדר"כ.
אני סובלת מזה כשנתיים מכאבים שהולכים וחוזרים בשכמות (בעיקר בשיכמה ימין).
כשהכאב תוקף אני מוגבלת מאוד בתנועה,לא יכולה אפילו לשים תיק במשקל גרםן על הכתף, אני יכולה להזיז את היד אבל כל מגע באזור הזה כואב לי נורא ואני קופצת ממש..מנגיעה הכי קלה שם. לא מדובר בכאב עמום אלא חד מאוד שעשוי ללוות אותי מהבוקר ועד הלילה כולל הלילה..).אטופן זלדיאר ארקוקסיה וטרמדקס כלום לא עוזר. ללא רקע של חבלה. ללא נימולים או חולשה או כל תופעה נורולוגית. היתה תקופה שקטה יחסית אבל בחצי שנה האחרונה זה חזר והכאבים הפכו לבלתי נסבלים. לפני שנה עברתי CT עמ"ש ללא כל ממצא חריג. גם US כתפיים לל אמצא חריג. ביקשתי MRI עקב כך שהכאבים הפכו בלתי נסבלים וכרוניים ואני מפחדת כבר שיש לי שם משהו..קיבלתי אישור מהקופת חולים, אבל האורטופד שנתן לי את ההפנייה אמר, שMRI לא מראה שכמות ואין MRI לשכמות. הבדיקה עוד שבועיים. השאלה שלי היא האם יש טעם לעשות את הבדיקה אם הCT לפני שנה יצא תקין ואיך זה שאין MRI לשכמות?!??... אני לא מבינה למה אני כל כך סובלת מהאזור הזה...האם יש איזושהי בדיקה שכן מראה מה קורה שם כי זה לא מהעמוד שדרה בכלל אלא ממש איפה שהחיבור בין העצם הבולטת לגב.. יותר לכיוון העצם הבולטת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שכמות לא מוסברים - תגובה
ד``ר רוברט לוי24/11/2014שלום
התלונה היא די מוכרת. סיבת הכאבים הינה קרינה מכיוון עמוד השרדה אך לעתים זה דלקת של השרירים - גידים עוטפים את השכמות.
MRI עמ"ש בא בחשבון. ניתן לעשות MRI שכם - צריך לכוון לשם את הבדיקה.
ממליץ גם מיפוי עצמות ובדיקה אצל נוירולוג וכן אצל ראומטולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
נטע24/11/2014יש פתרון לזה או שאני אמורה לסבול מהצרה הזו כל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל.. - תגובה
ד``ר רוברט לוי04/12/2014בדרך כלל מצליחים לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?