התייעצות לגבי רכישת מדרסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי רכישת מדרסים
    שניון
    21/11/2014

אני צריכה מדרסים לצניחה פנימית של הקשת ברגל.
    הלכתי לכמה חנויות מדרסים וכולן, למרות שיש להם מדרסים "רכים" אומרים לי שכדאי לי לרכוש את המדרסים הבימכאניים וכו' שעולים יותר מ-2000 ש"ח...
    מרגיש לי שסתם מנסים לדחוף לי משהו יקר. מישהו יודע אם באמת יש הבדלים כאלה משמעותיים והאם שווה להשקיע את הכסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי רכישת מדרסים

יעקב וינברג
    15/12/2014

ברגע שיש קריסת קרסול פנימה יש מתח בצד המדיאלי ולחץ בצד הלטרלי וזה יכול להשפיע רע על הברכיים.

לגבי מדרסים קשיחים (ביומכניים) יש טעם להשתמש בהם כאשר אדם סובל ממשקל עודף או כאשר משתמשים בנעליים מצומצמות בנפח ואז מדרס צריך להיות דק וקשיח.

במדרסים קשיחים כמעט אי אפשר לעשות שינויים וזה מינוס רציני.

יש חומרים רבים בצפיפות שונה שניתן לתת פתרון טוב מאוד לגבי כמעט כל בעיות הרגליים ואני לא מוצא שרק מדרסים קשיחים יתנו פתרון.

בברכה
    יעקב חיים וינברג
    וינברג אורטופדיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שני
    15/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו