יד ימין הכחילה פעם אחת וזה עבר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יד ימין הכחילה פעם אחת וזה עבר.
    מיטל ביטון
    26/11/2014

בס"ד

שלום רב.

שמי מורן בת 29.עובדת כקונדיטורית בעבודה שנחשבת למאוד מאומצת מבחינת כף יד ימין.כחצי שנה סובלת מעיקצוצים כאבים והרדמות ביד ימין שמתחילה מהכתף ועד כף היד.

לפני כשבוע הגעתי למיון כאשר היד שלי מעט התנפחה וכאבה.עשו לי בדיקות דם בכדי לשלול קריש דם ואכן הבדיקה יצאה תקינה.לאחר יומיים שחזרתי לעבודה הבחנתי כי ברגע שהיד שלי כלפיי מטה האצבעות ומעט ליד האגודל יש צבע עור כחול.חזרתי לבית החולים נבדקתי ע"י אורטופדית עשו צילום והיא החליטה להפנות אותי לדוקטור הגר פטיש.הצילום יצא תקין.

השאלה שלי היא כזאת:

היד הכחילה והרבה אנשים אמרו לי שזה לא הגיוני ושזה משהו בדם קריש דם.
    אני נורא פוחדת אשמח לדעת אם מדןבר בתסמונת תעלת שורש כף היד כמו שחושדים.האם יש מצב שהיד יכולה להכחיל מידי פעם?זה היה רק לכמה שעות ובבוקר זה נעלם לי והצבע חזר למקורו הטבעי.
    תודה רבה רבה אשמח למענה אני די לחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יד ימין הכחילה פעם אחת וזה עבר. - תגובה

ד''ר יונה יניב
    07/12/2014

אם עשו לך US בביה"ח לשלול קריש הרי אין לך. נשמע שאכן יש לך איזו בעית לחץ עצבי. ללא בדיקה לא ניתן לומר מה הבעיה עצמה. דר' פטיש היא כרורגית של ידיים ואני משוכנעת שתבדוק אותך ותשלך אותך לבצע בדיקות הכוללות כנראה גם בדיקת עצבים - EMG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו