מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתף - מה לעשותרננה28/04/2015
שלום רב,
מזה חצי שנה מוגבלת בתנועות הכתף וכואב בתנועות מסויימות.
כנראה בגלל חבלה. אחזתי במעקה עם היד למניעת נפילה ממדרגות.
הכאב וטווח התנועה החמירו מאז שהתחלתי התעמלות.
לא כואב בשינה. לא כואב במנוחה.
עפ אוטרסאונד - הודגם נוזל בכמות קטנה בשרוול הגיד ללא עדות לקרע או דיסלוקציה.
עפ אורטופד - שהסיק על סמך האולטרסאונד: מוגבלות עם אופי קליני של נזק RC (מה זה RCׂ?). כדורים ללא הועיל. נשלחתי לפיזיוטרפיה.
עפ רופא פרטי - שבדק פיסית - חשד לתפס פנימי בכתף ימין וקרע חלקי של שרירי/ גיד סופרהספינטוס
עפ פיזיוטרפיסטית של קופח - כתף קפואה. מקבלת טיפול של גלי רדיו ותרגילים כואבים על מנת לשפר את טווח התנועה. אומרת שחייבת לעשות אותם למרות הכאבים. כמו כן אומרת שבחלק מהמקרים, התרגילים מחמירים את הבעיה...
מה יש לי, מדוע כל אחד מאבחן אחרת, אני אמורה לעשות?
האם הטיפול בקרע חלקי ובכתף קפואה, זהה?
האם לחזור לאורטופד שישלח לצילום טוב יותר כמו CT או MRI? האם בכלל הוא ישלח אותי לבדיקות הללו?
האם באמת צריכה לבצע התרגילים גם מעבר לכאב כלומר עד קצה גבול היכולת למרות הכאב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתף - מה לעשות - תגובה
ד``ר רם ירון30/04/2015ראשית כדאי להבדק על ידי מומחה לכתף
והטיפול יהיה בהתאם לאבחנה.
בנתיים את יכולה להתחיל בנוגדי דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתף - מה לעשות - תגובה
רננה30/04/2015הרופא הפרטי שאיבחן אותי היה מומחה לכתף, מנהל יחידה בביח.
לקחתי נוגדי דלקת. לא עזר
השאלה-
בהנחה שיש לי או קרע חלקי או כתף קפואה,
האם פיזיוטרפיה זה הטיפול הנכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתף - מה לעשות - תגובה - תגובה
ד``ר רם ירון03/05/2015הייתי מבצע דיסטנסיב הידרופלסטי כטיפול לפני הפיזיותרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?