חוסר תחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה
    פוצי
    19/05/2015

שלום
    אני בן 55
    יש לי בעיה בישיבה שבה יש כאב בעצמות של הישבן כמו כן החלה חוסר תחושה באצבעות הרגליים שהגיעו עד האגן ועכשיו נוספו לחוסר תחושה גם כפות הידיים .
    ברגליים יש תחושה של כאב לאחר מאמץ אפילו מאמץ קטן .
    בנגיעה בעור מרגיש כאילו זה ממרחק ואם אני מקבל מכה קטנה באצבעות כף הרגל יש כמו זרם שמקפיץ אותי .
    אני חושב שזה מכסא המחשב שנקנה לאחרונה אז הוספתי כרית נגד פצעי לחץ ללא הטבה !!
    בבדיקות הדם אין ממצא חדש כולל בלוטת הערמונית .

אין לי כאבי גב אבל תחושה מוזרה מעל עצם הזנב ...אני יושב לא נכון רכון קדימה .
    הרבה שעות מול המחשב ,

האם זה יכול להיות בעיה אורטופדית ?

איך ניתן לבדוק את זה ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תחושה

הוספת תגובה

• מנסה לעלות את השאלה -תודה

פוצי
    20/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עונים והרבה שאלות מדולגות -תודה

פוצי
    11/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תחושה - תגובה

ד''ר יונה יניב
    16/06/2015

קשה מסיפור הבעיה לברר מה בדיוק קורה. מאחר ואתה מתאר בעיה בידיים וברגליים ולא ברור מסיפורך האם הנימול קבוע או מופיע רק בזמנים מסוימים - עליך לפנות גם לנוירולוג - לברור האם יש בעיה מרכזית בגוף, וגם לאורתופד - האם יש בעיה נפרדת לרגליים ולידיים, ומה היא.
    ללא בדיקה גופנית מקיפה, ייתכן גם עם בדיקות דם, צילומים וEMG, לא ניתן לענות על שאלתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

פוצי
    16/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו