חבלה פגיעה במיניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה פגיעה במיניסקוס
    ולדימיר גור
    23/06/2015

שלום, אני בן 19 ובערך בסוף מרץ קרה מקרה שבו מעדתי תוך כדי ריצה ונפלתי די חזק על הצד של הברך שלי (נפלתי על קרמיקה קשה) בעיקר על ברך שמאל, בהתחלה היו לי המון כאבים שלאט לאט נעלמו כמעט כליל אולם לפני בערך כחודש לאחר פעילות ספורטיבית החלו לשוב לי כאבים בצידה של הברך כאבים לא חזקים אבל קיימים , החלטתי שזה הזמן לבדוק את זה לעומק ולא לסכן את עצמי עוד לכן לקחתי הפסקה והלכתי לרופא אורטופד מומחה ברכיים עוד לפני כן ביצעתי בדיקת אולטראסאונד שבה אמרו לי כי ישנה פגיעה כלשהי במיניסקוס אך כי קשה לראות אם זהו קרע או חבלה ומה המידה של הפגיעה , (אמרו לי שכנראה לא מדובר בקרע כי היו לי כאבים לא חזקים וללא בעיה בתנועת הברך) , האורטופד אליו פניתי מומחה ברכיים והוא ערך לי בדיקה גופנית ופסק גם לפי ממצאי האולטרסאונד כי לא מדובר בקרע במיניסקוס אך מדובר בחבלה..
    עכשיו השאלה שלי היא כמה זמן אני אצטרך לתת מנוחה לברך מפעילויות כמו ריצה וקפיצה והאם יש דרך ליעל את הטיפול וההתאחות?
    בנוסף רציתי לדעת האם כדאי לי אולי להתחיל להשתמש ב KNEE SLEEVE כלומר במגן ברכיים אלסטי שמקבע והאם זה יעזור?
    בנוסף במידה וכדאי להשתמש במגן שכזה האם עדיף בשביל ריצה וכו להשתמש ב OPEN PATTELA או ב CLOSED PATTELA כלומר עם חור במרכז או בלי..
    תודה רבה מחכה לתשובה!!
    (אם יש מידע נוסף שלא שאלתי לגביו והוא קשור לנושא אשמח לפירוט!!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבלה פגיעה במיניסקוס

הוספת תגובה

• חבלה פגיעה במיניסקוס - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    24/06/2015

שלום
    אני ממליץ לא לאמץ למשך חודש
    במידה ו נמשכים הכאבים יש לחזור לבדיקה קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו