שבר קטן בקרסול לאחר תאונה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר קטן בקרסול לאחר תאונה.
    שי
    26/06/2015

שלום לפני כחודשיים וחצי עברתי תאונת דרכים. בצילום סיטי כשבוע וחצי לאחר התאונה הובחן הממצא הבא: שבר קטן בטלוס אחורי משמאל, ללא תזוזה של פרגמנטים וללא מדרגות תוך פרקיות
    באזור של מפרק סוב טלרי אחורי משמאל.הוסיף שכף הרגל לא גובסה .כחודשים וחצי לאחר התאונה אני עדיין חש כאבים והגבלה בתנועות מסויימות בקרסול הרגשה הכללית שלי שהשבר לא התאחה לגמרי .נבדקתי לפני כחודש ע"י מומחה כף רגל שבבדיקה אמר שהשבר צריך להתאחות תוך שלושה שבועות. .כאמור עברו השלושה שבועות וההרגשה די זהה ומטרידה שאלתי האם סוג של שבר כזה יכול באופן תאורתי לא להתאחות כמו שצריך בגלל שלא גובסתי ? אשמח לקבל המלצה כללית מה עליי לעשות?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר קטן בקרסול לאחר תאונה. - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    29/06/2015

שלום,
    אני ממליץ לבקש צילום חוזר ולהבדק שוב אצל אורטופד, בכל מקרה אין צפייה ששבר מתחבר תוך 3 שבועות - כנראה לא הבנת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ראיתי שאת מקבל באשדוד...

שי
    29/06/2015

אשמח לדעת באיזה ימים אתה מקבל באשדוד (אני אשדודי) כמו כן נפגעתי בברך ראיתי שזוהי אחת מהמומחיות שלך ..אשמח לקבל למייל עלות בדיקה פרטית וזמינות באשדוד תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו