עזרה - מפרק הירך וכאבים במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - מפרק הירך וכאבים במפשעה
    בר
    02/08/2015

שלום רב, אני פונה לפורום הזה אחרי יותר משנה של סבל וכאבים נוראיים והבנה שכיום כנראה כבר נשללו כל האבחנות האפשריות. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי עם רעיונות לכיווני המשך. אז אתחיל מהתחלה, ביוני שנה שעברה התעוררתי באמצע הלילה מכאבים נוראיים באיזור המפשעה שהקרינו לכיוון הברך. מחשש שזוהי סתימה מסויימת בכלי הדם, הובהלתי לבית החולים שם עברתי אולטרסאונד דופלר. משזאת יצאה תקינה שוחררתי, ובשנה האחרונה העבירו אותי לבדיקות כירוגיות (בקע וכו), בדיקות גיניקולוגיות ושלל צילומים (כולל אמ אר איי). כל הבדיקות, מלבד נפיחות קלה של בלוטת לימפה אחת באיזור המפשעה יצאו תקינות לחלוטין. חשוב לציין שבתקופה הזאת אושפזתי מספר פעמים בגלל כאבים חריגים באיזור המפשעה והמפרק ואני עודני מטופלת במשככי כאבים כמעט על בסיס יום יומי. בנוסף, עברתי פיזיותרפיה שהחמירה את מצבי (הגבירה את תדירות ורמת הכאב). לאחרונה ביצעתי בדיקת MRA לתוך מפרק הירך והממצא היחידי היה קרע עדין בחלק העליון של הלברום. לטענתו של הרופא המטפל בי, קרע בגודל כזה לא מומלץ לניתוח ולא יכול לגרום לכאבים ברמה שאני חווה. האם יש לכם רעיון למה יכול לגרום לכאבים ברמה כזאת? האם יש לכם רעיון לטיפול במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה - מפרק הירך וכאבים במפשעה - תגובה

ד``ר רוברט לוי
    06/08/2015

שלום
    אני זורק כאן מושג לא כל כך מוכר אך אני מציע שתפני לכירורג בשאלה האם ניתן לבדוק אפשרות שמדובר ב - OBTURATOR HERNIA , ועוד נושא אפשרי - שצריך לבדוק - כלי הדם הגדולים של האגן ו בטן ( AORTA וILIAC ARTERY) ( אם טרם נבדקו) .
    זה בהנחה שכבר נבדקה אפשרות לבעית עמוד שדרה כלשהי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די כבר בר .! נמאס הכאב הזה..

Nature
    07/08/2015

שלומות בר,

חשוב שנשללו חשדות לאבחנות אחרות,
    חבל רק שבישראל התהליך נמשך עד שהחולה כמעט מת..

אם ברצונך בחוות דעת שנייה לגבי מצב הירך/ מפשעה
    ממליצה על ד"ר מורגנשטרן.

גם אם השאלה ניראית לך תמוהה,
    גם אם בכלל אין לך תלונות על הגבלת תנועה או כאבי גב
    האם מישהו בפיזיותרפיה בדק לך אותו.. ??

אם לא, תפני לפיזיותרפיסט מומחה לשיטת מייתלנד או מקנזי רמה 3 ומעלה
    יתכן ולו הפתרונות לפני ניתוח... !

רפואה והחלמה
    health is our Nature

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו