שבר ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר ברגל
    דני
    04/05/2008

אני בן 16 ואתמול כששיחקתי כדור סל אז נחתתי לא טוב על הרגל וסובבתי את הקרסול והוא ממש התנפח אחרי דקה בערך לא יכולתי לדרוך על הרגל נסעתי למוקד שירות ושם שמו לי גבס ואמרו לי שיש סיכוי לשבר ועכשיו הרגל שלי ממש כואבת בתוך הגבס אז רציתי לדעת אם זה אמור לכאוב וגם רציתי לדעת תוך כמה זמן אפשר לחזור לפעילות ספוטיבית מלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר ברגל

הוספת תגובה

• כאבים בגבס.

ד''ר יחזקאל טיטיון
    04/05/2008

דני שלום.

במידה ויש כאבים קשים בתוך הגבס, עליך לפנות מייד לבדיקה. לגבי התאוששות, מאחר ולא בדקתי אותך ולא ראיתי צילומים, לא אוכל לענות.

בברה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בגבס

דני
    04/05/2008

הכאבים לא קשים כשאני לא מזיז את הרגל אבל כשאני מזיז אותה אז זה כבר קצת כואב וכשאני קופץ על רגל אחת אז זה ממש כואב ואמרו לי בכל מיקרה לבוא לבדיקה עוד שבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר

ד''ר שמואל לובושיץ
    05/05/2008

במידה ויש אכן שבר השבר נרפא לאחר 4-6 שבועות. הכאבים חולפים לאחר מספר ימים עד שבועיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו