הפיקה יצא וחזרה מהברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפיקה יצא וחזרה מהברך
    אלמז
    12/08/2015

שלום אני לא ממש יודעת מה לעשות ביום שבת רקדתי עשיתי איזו שהיא תנועה ויצא לי הפיקה מהברך וממש ראיתי אותה לאחר כמה שניות היא חזרה למקום ופינו אותי לבית חולים בבית חולים עשו לי רנגן ואמרו שהפיקה חזרה למקום והכל בסדר נתנו לי הפניה לאמ אר אי ברגל ממש התנפחה ומאוד כואב לי ללכת לדרוך אני לא יכולה לקפל אותה גם לא לישר לא להרים שאלה האם זה לא מסוכן שאני הולכת העם זה בסדר שאני לא יכולה לישר את הברך ובכללי מה אלי לעשות ? העם זה מסוכן זה יכול להחמיר עולה לי גם בחום מדי פעם לא גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפיקה יצא וחזרה מהברך

הוספת תגובה

• יכול להיות שקרעת רצועה

טל
    12/08/2015

תעשי צילום, במידה והקרע לא מלא אני מציע לנסות לפני ניתוח מספר טיפולי prolotherapy שיכולים להוציא אותך מניתוח

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקה יצא וחזרה

אלמז
    12/08/2015

ובנתיים אני יכולה להמשיך ללכת או שעדיף להימנע מזה. והעם אני חייבת לעשות ניתוח כי הרופא אמר שהוא חושב שאין צורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעשות הכל כל עוד

טל
    14/08/2015

זה לא יוצר כאבים חדים או עזים
    אם את מוצאת דרך להפעיל את הרגל ללא כאבים מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו