מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב שחלפו וחזרוקרן02/09/2015
יש לי כאבי גב שהופיעו לי אחרי הדלקת שהייתה לי רגל הייתה לי הקלה הכוונה הם נעלמו וחזרו עוד פעם עכשיו אני מיואשת אני כול הזמן במצב של שכיבה וכשאני קמה מהמיטה יש לי כאבים שאני בקושי זזה אני לוקחת לפעמים אופטליגן בשתייה אבל זה עוזר רק חלקית זה לא עובר לי ולפני שבוע עברתי ניתוח לפתיחת אפסס יכול להיות שיש קשר גם לשכיבה מהדלקת שהייתה לי ברגל במשך חודשיים שלא הייתי בתזוזה יש קשר לכאבי גב האלה ? אני גם לא יוצאת מהבית רק בגלל הכאבי גב האלה אני עכשיו מתעניינת במדרסים יכול להיות שזה יעזור לי לכאבי גב ועוד שאלה יכול להיות שהבעיה נובעת מכף הרגל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובת צוות אפוסתרפיה
חגית ליברמן09/09/2015שלום קרן, שכיבה ממושכת וחוסר פעילות גופנית אכן משפיעים לרעה על הגב וכן על שאר מערכות הגוף. הגוף שלנו אוהב להיות בתנועה ולכן בהתאם למצב הרגל כדאי להתחיל או לחזור לפעילות גופנית מתונה עם דגש על חיזוק של שרירי הגב והבטן. פעילויות גופניות מומלצות הן: הליכה, שחייה, פילטיס ויוגה. טיפולים מומלצים: פיזיותרפיה, כירופרקטיקה, דיקור סיני ואפוסתרפיה. חשוב לזכור שהגב התחתון אוהב תנועה ולכן ככל שאנו פחות פעילים הכאב עולה. בברכה, חגית ליבמן פיזיותרפיסטית ואפוסתרפיסטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?