כאבי גב שחלפו וחזרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב שחלפו וחזרו
    קרן
    02/09/2015

יש לי כאבי גב שהופיעו לי אחרי הדלקת שהייתה לי רגל הייתה לי הקלה הכוונה הם נעלמו וחזרו עוד פעם עכשיו אני מיואשת אני כול הזמן במצב של שכיבה וכשאני קמה מהמיטה יש לי כאבים שאני בקושי זזה אני לוקחת לפעמים אופטליגן בשתייה אבל זה עוזר רק חלקית זה לא עובר לי ולפני שבוע עברתי ניתוח לפתיחת אפסס יכול להיות שיש קשר גם לשכיבה מהדלקת שהייתה לי ברגל במשך חודשיים שלא הייתי בתזוזה יש קשר לכאבי גב האלה ? אני גם לא יוצאת מהבית רק בגלל הכאבי גב האלה אני עכשיו מתעניינת במדרסים יכול להיות שזה יעזור לי לכאבי גב ועוד שאלה יכול להיות שהבעיה נובעת מכף הרגל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב שחלפו וחזרו

הוספת תגובה

• תגובת צוות אפוסתרפיה

חגית ליברמן
    09/09/2015

שלום קרן, שכיבה ממושכת וחוסר פעילות גופנית אכן משפיעים לרעה על הגב וכן על שאר מערכות הגוף. הגוף שלנו אוהב להיות בתנועה ולכן בהתאם למצב הרגל כדאי להתחיל או לחזור לפעילות גופנית מתונה עם דגש על חיזוק של שרירי הגב והבטן. פעילויות גופניות מומלצות הן: הליכה, שחייה, פילטיס ויוגה. טיפולים מומלצים: פיזיותרפיה, כירופרקטיקה, דיקור סיני ואפוסתרפיה. חשוב לזכור שהגב התחתון אוהב תנועה ולכן ככל שאנו פחות פעילים הכאב עולה. בברכה, חגית ליבמן פיזיותרפיסטית ואפוסתרפיסטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו