דלקות בגידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בגידים
    ג'ויה
    05/05/2008

שלום,
    אני מתרגלת יוגה באופן אינטנסיבי. יש לי כאב עז בכתף ומאחורי הברך (לא בברך עצמה אלא בחיבור של השרירים), קרוב לשנה. אני חושבת (אני יודעת!) שנכנסתי לתנוחות שהגוף דיאז, לא היה מוכן לקראתן
    בבדיקת אולטרסאונד האורטופד לא "עלה" על כל בעיה קריעת/דלקת גיד, ונתן טונות של כדורים שהיו שווים לת**. בנוסף, ניסיתי קרח, בקבוק מים חמים.
    אני פוחדת שאם אפסיק לתרגל ואנוח מס' חודשים, השרירים והגידים "יתכבצו", ומאידך, מאוד כואב לי.
    נחתי במשך חודש ויותר, מהתרגולים אך ממש אבל ממש המנוחה לא הועילה או הורידה מהכאב (הכאב מלווה אותי גם בחיי היום יום).
    יש איזה שהוא פתרון להבריא את המקומות הללו (ולא במשככי כאבים...)?
    תודה רבה על היעוץ ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות בגידים

הוספת תגובה

• דלקות

ד''ר שמואל לובושיץ
    07/05/2008

חג שליו
    לא בדיוק ברור אופי הכאב: מתי מופיע? האם קשור לפעולה מסוימת? תנוחה מסוימת? האם מעיר מהשינה בלילה? מה ממצאי הבדיקה הגופנית? איזו תנוחה גורמת לכאב להירגע או להיעלם?
    לאור כל השאלות הנ"ל מומלץ לפנות למומחה בתחום בכדי שיבדוק אותך ישאל את כל הנ"ל ימצא את התשובות וימליץ על טיפול נאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו