הרגל נהיית קרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגל נהיית קרה
    מיקי
    13/05/2008

שלום
    אני שואלת את השאלה הזו עבור אבא שלי - בן 69, סובל מכאבי גב תחתון כבר עשרות שנים (7 חוליות זזו ממקומן).
    לפני כשנתיים, התחיל אצלו מצב שמתרחש לעתים קרובות, שבו כל הרגל שלו נהיית ממש קרה. כדי שהקור יעבור אבא שלי צריך לשפשף את הרגל במשך כמה דקות.
    שאלותיי הן:
    האם הרגל מתקררת כתוצאה מבעיות הגב? ואם כן, אשמח אם תוכל להסביר לי מה הקשר לבעיות הגב?
    האם המצב הזה מסוכן?
    האם יש טיפול מסוים שניתן בעזרתו לפתור את הבעיה הזו או שהפתרון הוא הפתרון הכללי שיש לבעיות גב כגון פריצות דיסק, בלט דיסק וכדומה ? (התעמלות, ניתוחים וכו').
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגל נהיית קרה

הוספת תגובה

• רגל קרה

ד''ר חגי אמיר
    16/05/2008

שלום מיקי.
    קשה לקבוע אבחנות וטיפול בפורם קזה, במיוחד מגוף שני.
    חום וקור בגוף קשור בדרך כלל לזרימת דם בעור.
    רגל קרה יכולה להגרם ממספר סיבות. שינויים באספקת הדם לעור מסיבות הקשורות למחלות מסויימות, או מסיבות שאינן ברורות לנו ואיננו מוצאים אותם.
    לרוב קור ברגל איננו קשור לכאבי גב, אולם לעיתים רחוקות הדבר יכול להיות קשור בצורה עקיפה.
    יש צורך בברור ובדיקה רפואית כדי לקבוע האם לתופעה יש סיבה ידועה.
    כדאי להתחיל עם בדיקת כלי הדם לרגליים והזרימת הדם לרגליים.
    כל הכבוד על הדאגה לאבא.
    ירבו כמותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

מיקי
    16/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו