מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברך קופצניתצביה16/05/2008
שלום ד"ר .
בבדיקת MRI לברך שלי נמצא עקב כאבים שיש לי : JUMPERS KNEES מוקד של תהליך תגובתי בחיבור גיד הפיקה לקוטב תחתון של הפיקה .
הכאבים התחילו לאחר שקיבלתי מכה חזקה בברך .
אבקש לדעת האם ניתן לרפא או להקטין את הכאב בברך .
האם הממצאים קשורים ישירות לדעתך למכה שקיבלתי מאחר והכאבים לא היו לי לפני המכה .
האם ניתן לפתור את הבעיה בניתוח ?
האם יש תרופות להקטנת הכאבים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברך קופצים
ד''ר חגי אמיר16/05/2008שלום תומר,
לא הברך קופצנית אלא הפגיעה היא של קופצים.
זוהיא דלקת של גיד הפיקה. כמו כל דלקת אחרת בגיד, יש לטפל על ידי תרופות נוגדות דלקת, וכן על ידי טיפולי פיזיוטרפיה. טיפולים אלו כוללים טיפולים על קוליים ULTRASOUND, טיפולי חשמל, טיפולים מנואליים של חיכוך עמוק, ומתיחות.
בתקופת הכאבים והדלקת האקוטית לא כדאי להתעמל או להתאמן, יש לחזור בהדרגה לפעילות גופנית תוך שבועיים מתחילת הטיפול.
למרות כל האמור לעיל ניראה לי כי אתה מתאר מצב לאחר חבלה בברך. מצב זה יכול להיות פשוט חבורה בגיד ובמקום החיבור שלו עם הפיקה. במיקרה זה, קירור מקומי עם שקית של אפונה קפואה שלש פעמים ביום משך מספר ימים, כדורים נגד כאבים במידת הצורך, ולחכות כשבועיים והמצב יוטב.
מאחל לך החלמה מהירה .
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברך
צביה16/05/2008תודה ד"ר על ההסבר והיעוץ..
מאחר ואת המכה קיבלתי בעבודה חשוב לי לדעת האם יש קשר בין התופעה של ברך קופצנית למכה שקיבלתי כי לפני המכה לא סבלתי מאותם כאבים או מאותם סיפטומים של ברך קופצנית .
אינני ספורטאי ואינני קופצני אז ממה הסיפור הזה נדבק אלי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בברך
ד''ר חגי אמיר18/05/2008כפי שכבר כתבתי, סביר להניח כי אתה סובל מחבורה בגיד. כמו כן כתבתי לך מה לעשות.
אם תרצה יעוץ נוסף אתה מוזמן להגיע לקליניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?