קרע בגיד ! מסרתי טלפון לחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בגיד ! מסרתי טלפון לחזרה
    שימי
    29/10/2016

שלום ! יש לי קרע בגיד Supraspinatus tendon קרע חלקי באורך 0.35 ס״מ ובנוסף subacromain bursa בוסיטיס קל , זה התוצאות של האולטרסאונד ! לשאלה , האם בתוצאות אלה עושים ניתוח בגודל של קרע זה , האם קרע זה מספיק בכדי שבמחלקת אורטופדיה בקפלן יגאלו אותי מהסבל שלי שנמשך חצי שנה ? הרי הגיד לא מתחבר מעצמו לעולם להיפך רק מחמיר מיום ליום הגיד !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רם ירון
    29/10/2016

ראשית תבצע Mri לבירור הגודל וטיב הגיד
    שנית תבצע פיזיותרפיה ותיקח אנטי דלקתי בכדורים או בזריקה.
    ובהמשך נדון במצב לניתוח או לא לניתוח
    בכבוד רב
    דר רם ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע בגיד

שימי
    29/10/2016

שלום , עשיתי סיטי , מיפוי עצמות , ואולטרסאונד , אתה חושב שבדיקת Mri היא יותר תפיק תועלת ממה שעשיתי ?
    וכמו שהבנתי אכן סיטי זה לא לגידים , מיפוי עצמות זה יותר לעצמות , ואולטרסאונד פחות או יותר לזה !!
    אני כבר 4 ימים לוקח ארקוקסיה ,ורוקסט , לא מבין למה את מה שהצעת שהיא הכי חשובה לא נתן לי אורטופד מומחה לספורט בקפלן !! והעצוב שאני עוד קורא לו מומחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו